Головна Новини Політика зовнішня політика Росія пропонує Європі заплатити Білорусі, щоб зупинити мігрантів на кордоні
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія пропонує Європі заплатити Білорусі, щоб зупинити мігрантів на кордоні

Литва через мігрантів запроваджує з 10 листопада надзвичайний стан у прикордонній зоні

9 листопада 2021, 20:50
Поділіться публікацією:

Очільник  дипломатичного відомства РФ  Сергій Лавров висловив пропозицію керівництву  ЄС щодо  виділення коштів для фінансування нелегалів, які через білоруський кордон намагаються потрапити на територію країн Євроспільноти, зокрема, Польщі та Литви. Про це він сказав під час брифінгу  9 листопада. Його позицію оприлюднило місцеве  агентство ТАСС.

Росія пропонує Європі заплатити Білорусі, щоб зупинити мігрантів на кордоні

Влада Польщі посилила охорону кордону з Білоруссю (фото з відкритих джерел)

 Російський міністр заявив, що Євросоюз використовує тактику  подвійних підходів в боротьбі з мігрантами.

 За його словами, різні принципи не можна застосовувати до Італії та Польщі. Зокрема тоді, коли Брюссель оцінює, як Варшава і Рим поводять себе у відношенні до нелегалів, які хочуть попасти на їхні території. Країни, з яких вони  їдуть  теж мають оцінюватись однаково. Він також згадав про фінанси, на які мають утримуватись нелегали.

Керівник російського міністерства зазначив, що сьогодні потрібно надати допомогу Білорусії, яка має певні видатки, аби утримувати в цивілізованих умовах вихідців з інших країн, яких Польща і Литва  не пускають у свої країни. Адже  ці мешканці  не хочуть залишатись  на білоруській чи турецькій території, вони рвуться в Європу, яка багато років агітує про себе і рекламує свій стиль  життя. Тому  зараз потрібно за це нести відповідальність.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформують про те, що Лукашенко поскаржився Путіну на Польщу, каже, що діють із мирними людьми жорстко.  Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко висловив "особливе занепокоєння" через стягування на кордон регулярних військ Польщі. Свої побоювання Лукашенко озвучив у розмові із президентом Росії Володимиром Путіним. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ККК

9 листопада 2021, 23:18

Выгребай гейропа полной ложкой!))) Развалили Ливию и Ирак, теперь жрите и не выеживайтесь! Лукашенко надо еще мигрантам автоматы предлагать при переходе границы))))))))))))))


Новини