Головна Новини Політика зовнішня політика Росія повністю відпрацювала захоплення України, - Муженко
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія повністю відпрацювала захоплення України, - Муженко

Росія може знову розгорнути масштабну агресію

4 березня 2021, 13:00
Поділіться публікацією:

Генерал армії і колишній начальник Генерального штабу збройних сил України Віктор Муженко розповів про те, що російські військові повністю відпрацювали на навчаннях захоплення території України. Про це він повідомив в інтерв'ю виданню "Факти".

Росія повністю відпрацювала захоплення України, - Муженко

Фото: Google

За його словами, російська масштабна агресія може статися в будь-який момент, як і повернення до реалізації плану "Новоросія". Генерал зазначив, що такі плани є актуальними для Росії зараз через ситуацію на півдні й нестачу води в Криму.

Військовий сказав, що в цьому році росіяни проведуть військові навчання "Захід-2021", а до цього Росія проводила навчання "Захід-2017", "Центр-2018", "Схід-2019" і "Кавказ-2020".

Він відзначить, що це означає повну відпрацювання російськими військовими комплексу заходів щодо захоплення України та взяття нашої території під контроль. Колишній начальник Генштабу сказав, що це може бути політичний контроль або ж захоплення частини територій.

Довідка: з квітня 2014 року в окремих районах Донецької та Луганської областей України триває російська збройна агресія, в якій беруть участь регулярні війська РФ і незаконні збройні формування. За час конфлікту загинуло понад 14 тисяч українських громадян.

Війні на Донбасі передувала анексія Криму в березні 2014 року, коли був проведений незаконний "референдум", не визнаний Україною та міжнародною спільнотою.

Всупереч всім нормам міжнародного права президент Росії Володимир Путін підписав указ про "приєднання" Криму до території РФ.

Раніше "Коментарі" повідомляли про співпрацю Медведчука і Порошенка.

Читайте також, що буде в разі великої війни з Росією.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини