Головна Новини Політика зовнішня політика Росія показала готовність використовувати свої війська у Європі - розвідка
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія показала готовність використовувати свої війська у Європі - розвідка

Військова розвідка Фінляндії переконала, що РФ вдається до "політики сили" і нарощує військові можливості

9 травня 2021, 10:00
Поділіться публікацією:

Військова розвідка Фінляндії встановила, що Росія показала здатність і готовність використовувати збройні сили у Європі для досягнення своїх цілей. Цей факт збільшив напруженість у регіоні Балтійського моря. Документ був опублікований на сайті розвідки.

Росія показала готовність використовувати свої війська у Європі - розвідка

Росія знову вдається до "політики сили" - розвідка Фінляндії. Фото: 24tv.ua

У звіті повідомляється, що РФ вдається до "політики сили". Також розвідка підкреслює, що стратегічна важливість регіону Балтійського моря продовжує зростати.

Росія розгорнула просунуті системи озброєнь у сусідніх із Фінляндією областях, посилила готовність військ і здатність проєктувати їх можливості.

Зазначається, що РФ активно нарощує військові можливості і готовність своїх збройних сил. Доказом цього є регулярні навчання.

У документі розвідки повідомляється, що Москва також прагне позначити свою військову присутність в Арктичному регіоні. Доказом цього факту можна назвати створення нового військового округу і нарощування інфраструктури.

Раніше в ТКГ пояснили, що потрібно зробити, щоб зупинити агресію Росії. Україні необхідно продовжувати наполягати на перегляді основ "Мінських домовленостей".

На думку журналіста, представника вітчизняної делегації в ТКГ по Донбасу Сергія Гармаша, тільки такі дії можуть допомогти зупинити російсько-українську війну. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" повідомляв, що група східноєвропейських кіберзлочинців, половину з яких складають громадяни Російської Федерації, визнала себе винною у хакерських атаках на американські фінансові установи та фізичних осіб Сполучених Штатів. Який вирок готують для хакерів, читайте тут.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини