Головна Новини Політика зовнішня політика Росія може здійснити повзучу анексію Азовського моря, - Кулеба
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія може здійснити повзучу анексію Азовського моря, - Кулеба

Міністр вважає, що армія агресора відпрацьовує тактику оточення нашої країни

6 травня 2021, 11:34
Поділіться публікацією:

Російська Федерація постійно збільшує свою військову присутність і порушує торговельні шляхи в Азовському морі. Можливо, Кремль планує здійснити нову окупацію. Такою позицією поділився очільник Міністерства закордонних справ України Дмитро Кулеба, пише "24 Канал".

Росія може здійснити повзучу анексію Азовського моря, - Кулеба

Дмитро Кулеба - фото: 24 канал

За словами міністра, військові навчання, що проводилися Росією, були відпрацюванням військових дій відносно нашої держави.

"Росія може провести цю повзучу анексію Азовського моря. Вона постійно посилює свою військову присутність там і порушує торговельні шляхи", - сказав Дмитро Кулеба.

Видання нагадує, що 22 квітня на території окупованого Криму був проведений головний етап навчань збройних сил РФ. Очільник МЗС України вважає, що таким чином армія агресора відпрацьовує тактику оточення нашої країни й операції із наступу.Нагадаємо, що за словами міністра закордонних справ Дмитра Кулеби, перекидання Російською Федерацією сил в Азовське море, в тому числі з Каспію, є великою загрозою. Політолог, експерт з питань російської агресії проти України Віктор Каспрук згоден із твердженням очільника МЗС. Для видання "Коментарі" він розповів, як наша країна повинна протистояти діям з боку Росії.

У матеріалі нашого видання також можна прочитати, що традиційно напередодні "сакральних" дат російські пропагандисти розпалюють інформаційне поле. Що вже відбувається напередодні 9 мая? Як протистояти потоку дезінформації на тему Дня Перемоги? Щоб розібратися в цих питаннях інтернет-видання "Коментарі" звернулося за допомогою до експертів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

иван

6 травня 2021, 11:10

То "ползучая" аннексия, то "жабьячи стрыбкы" наступления. В генштаб затесались серпентологи? Знатоки земноводных?


Новини