Головна Новини Політика зовнішня політика Росія "грає м'язами": Кличко висловив своє ставлення до дій Кремля на кордоні з Україною
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія "грає м'язами": Кличко висловив своє ставлення до дій Кремля на кордоні з Україною

Віталій Кличко заявив, що «ми готуємося до будь-якої справи» через напругу з Росією

13 січня 2022, 11:11
Поділіться публікацією:

Віталій Кличко, колишній боксер у важкій вазі, а нині мер Києва, надіслав рішуче попередження Росії через присутність її військ біля кордону з Україною, заявивши, що "ми готуємося до будь-якої справи". Про це повідомляє CNN.

Росія "грає м'язами": Кличко висловив своє ставлення до дій Кремля на кордоні з Україною

Віталій Кличко - фото з відкритих джерел

"Якщо ескалація триватиме... Ми повинні бути готові захищати нашу незалежність і цілісність нашої країни, і цивільна оборона також повинна бути готова. Ми сподіваємося, що цього ніколи не станеться, це найгірший випадок, але ми повинні бути готові", — сказав Кличко Лінді Кінкейд на CNN в "Connect the World" в середу, 12 січня.

Кличко сказав, що він "стурбований" російськими військовими на кордоні, називаючи російську тактику "грою м'язами".

Росія не взяла на себе зобов’язання щодо деескалації після двох раундів дипломатичних переговорів цього тижня, заявила в середу, 12 січня, заступник держсекретаря США Венді Шерман.

Переговори з Радою НАТО-Росія є другою з трьох зустрічей цього тижня. 

Кличко розкритикував переговори у Швейцарії та Бельгії за те, що вони не включали Україну на високому рівні та назвав це "геополітичною" грою.

"Всі говорять про Україну, без України", – сказав Кличко.

Заступник міністра закордонних справ Росії Олександр Грушко після сесії в середу, 12 січня, заявив, що поведінка НАТО створює неприйнятні ризики для Росії. Кличко назвав коментарі Грушка "політичною грою".

"Без доставки зброї в цей регіон, без фінансової підтримки, без пропаганди цього конфлікту ніколи, ніколи не буде результату. Усе відбувається під контролем [Російської Федерації]", — сказав Кличко.

Як повідомляли раніше "Коментарі", США чекають від РФ пояснень, чому Москва знову стягує солдатів до українського кордону.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини