Головна Новини Політика зовнішня політика Росія до початку грудня збільшує кількість військових в Криму: з чим пов'язані такі дії
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія до початку грудня збільшує кількість військових в Криму: з чим пов'язані такі дії

Ймовірно такі дії зроблені на тлі перебування в Чорному морі есмінця США

17 листопада 2021, 20:10
Поділіться публікацією:

Росія збільшить кількість своїх армійців в окупованому Криму до початку зими. На кримській території буде дислокуватись новий військовий підрозділ десантників-штурмовиків. Про це інформує Інтерфакс.

Росія до початку грудня збільшує кількість військових в Криму: з чим пов'язані такі дії

У Криму буде більше військових РФ (фото з відкритих джерел)

Повітряно-десантний полк  буде знаходитись в складі Новоросійського гвардійського десантно-штурмового гірського з'єднання.

Також до кінця року  в усіх російських військових підрозділах  ВДВ будуть сформовані  підрозділи безпілотників, переформовані взводи радіоконтролю  на підрозділи РЕБ  дивізій  і взводів радіопеленгації бригади ВДВ.

Наразі не відомо, з чим пов'язані такі дії.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що говорять у Євросоюзі про перепис населення у Криму.Як повідомив дипломат Європейського Союзу (ЄС) Петер Стано, Європа визначилася зі своєю позицією щодо того, що Росія оголосила перепис населення на анексованому українському півострові. Відомо, що у Росії запланували підрахувати кількість громадян, які проживають на півострові. Перепис проведуть із 15 жовтня до 14 листопада 2021 року. У Європейському союзі висловили своє засудження дій окупаційної влади та додали, що це не що інше, як спроба легалізувати окупацію Кримської республіки. Стано назвав метою перепису на українській території посягання на територіальну цілісність країни, що закріплена Конституцією України. Представники Європейського союзу вкотре закликають Російську Федерацію припинити діяти з порушеннями міжнародного права щодо територій інших країн. Також дипломат запевнив українців, що у Союзі продовжують працювати над тим, щоб реалізувати декларацію "Кримської платформи" та повернути півострів Україні. ЄС засуджує призовну кампанію, яку оголосили у Криму з початку жовтня.

  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини