Головна Новини Політика зовнішня політика рф використовує у своїй пропаганді експерта, якого арештовували за педофілію
commentss НОВИНИ Всі новини

рф використовує у своїй пропаганді експерта, якого арештовували за педофілію

«Військовий аналітик» рф Скотт Ріттер мав проблеми із законом

14 травня 2022, 22:10 comments3538
Поділіться публікацією:
рф продовжує розповсюджувати свою пропаганду у світі, використовуючи для цього "військового аналітика" Скотта Ріттера, якого арештовували за педофілію. Про це пише голова Інституту публічної політики та консалтингу Сергій Биков.
На думку політолога, рф частково втратила можливість просувати свою пропаганду, після того, як Захід прикрив рашистські зливні бачки на кшталт RT.
"Після того, як Захід прикрив рашистські зливні бачки на кшталт RT, росіяни здебільшого втратили можливість проводити інформаційні теракти у західному суспільстві напряму.Тепер рашисти просувають свою пропаганду більш тонко. Для цього використовують західних корисних ідіотів у своїх інтересах",- написав експерт.
"Військовий аналітик" Скотт Ріттер — чиє антиукраїнське інтерв‘ю поширює уся кремлівська зграя пропагандистів, мав проблеми із законом.
"Один із корисних ідіотів, який працює на російську пропаганду — "військовий аналітик" Скотт Ріттер, чиє антиукраїнське інтерв‘ю поширює уся кремлівська зграя пропагандистів. Скотт Ріттер дійсно служив у американській армії у 90-х роках. Проте, відомим він став дещо пізніше. У 2001 році "військового аналітика" арештували за педофілію. Скандал вдалося загасити, бо Скотт, наче був палким опозиціонером до Буша. Вдруге у байку про "політичні репресії" не повірили. Скотта Ріттера знову арештували за педофілію у 2009 році. За ґратами "військовий аналітик" просидів 5 років і вийшов на свободу у 2014 році за гарну поведінку. Судячи з того, що рашистам доводиться використовувати педофілів у своїй пропаганді — справи у них вкрай кепські",- переконаний Сергій Биков.
Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що кремлівський пропагандист вкрав з Маріуполя використаний тубус від NLAW. Російський журналіст Володимир Соловйов, якого вчора "засвітили" через соціальні мережі в заблокованому ворогом місті Маріуполь,  в ефірі вихвалявся привезеним звідти  тубусом, що є частиною протитанкової системи NLAW виробництва Британії.
рф використовує у своїй пропаганді експерта, якого арештовували за педофілію - фото 2

рф використовує у своїй пропаганді експерта, якого арештовували за педофілію

Кремлівська пропаганда намагається просувати свої наративи (фото з відкритих джерел)



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини