Головна Новини Політика зовнішня політика Резніков заявив, що Україна повинна вести тотальну війну з Росією
commentss НОВИНИ Всі новини

Резніков заявив, що Україна повинна вести тотальну війну з Росією

Йдеться про інформаційне протистояння

3 квітня 2021, 21:35 comments1038
Поділіться публікацією:

Віце-прем'єр і міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей України Олексій Резніков заявив про необхідність тотальної війни проти Росії за інформаційний простір. Про це повідомляється в прес-службі міністерства реінтеграції.

Резніков заявив, що Україна повинна вести тотальну війну з Росією

Олексiй Резнiков

За словами міністра, інформаційний вплив в сучасному світі є найпотужнішою зброєю. Він зазначив, що необхідно робити інвестиції в засоби, які підсилюють інформаційну оборону нашої країни. Резніков зазначив, що це буде рятувати життя наших людей також, як і інвестиції у військову техніку і озброєння.

Він заявив, що Україна повинна ефективно застосовувати всі способи, які допоможуть захистити нашу країну. Міністр сказав, що всі необхідні для цього пропозиції були передані в профільний комітет Верховної Ради України. Чиновник зазначив, що окупаційні війська і влади Росії використовують захоплені ресурси проти нашої країни. Резніков підкреслив, що Україна повинна вести тотальну юридичну війну проти Росії за інформаційний простір, а необхідних заходів реагування вже готуються.

Довідка: з квітня 2014 року в окремих районах Донецької та Луганської областей України триває російська збройна агресія, в якій беруть участь незаконні збройні формування і регулярні війська РФ. За час конфлікту загинуло понад 14 тисяч українських громадян.

Сама Росія своєю участь в конфлікті заперечує, називаючи себе посередником у переговорах, не дивлячись на численні докази її прямого військового вторгнення на територію України.

Раніше "Коментарі" повідомляли про швидке подорожчання м'яса в Україні.

Читайте також про запровадження локдауну у двох містах України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://mtot.gov.ua/home
comments

Обговорення


Новини