Головна Новини Політика зовнішня політика Резніков заявив, що повномасштабної війни з Росією можна було уникнути: що треба було зробити
commentss НОВИНИ Всі новини

Резніков заявив, що повномасштабної війни з Росією можна було уникнути: що треба було зробити

Щоб запобігти війні, західні країни повинні були б прийняти кілька особливих рішень

5 лютого 2023, 18:05 comments5713
Поділіться публікацією:


Резніков заявив, що повномасштабної війни з Росією можна було уникнути: що треба було зробити

Олексій Резніков (фото з відкритих джерел)

Повномасштабного вторгнення загарбників РФ до  України можна було уникнути. Але, щоб запобігти цьому, західні країни повинні були б подбати про кілька особливих рішень.

Саме про це, проводячи  пресконференцію,  сказав очільник Міністерства оборони України Олексій Резніков,-інформує Укрінформ.

"Цієї війни можна було уникнути в принципі, якби зупинили "Північний потік-2", якби припинили доступ до системи SWIFT, якби заборонили входження російських кораблів у міжнародні порти, якби перестала Європа купувати їхній газ, що все одно зробили в результаті, якби почали блокувати російські активи олігархів — цієї війни можна було б уникнути", — наголосив  голова Міноборони України.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Колишній прем'єр Ізраїлю розповів, що Путін у розмові з ним пообіцяв не вбивати Зеленського. Колишній ізраїльський прем'єр заявив, що російський президент на початку російського вторгнення в Україну, у розмові пообіцяв йому не вбивати Володимира Зеленського. Таку заяву він зробив під час інтерв'ю для The Times of Israel.Колишній прем'єр Ізраїлю розповів, що 5 березня літав до Москви, де три години говорив з Путіним, після чого подзвонив Зеленському.

Також "Коментарі" повідомляли, що Шольц відреагував на заяви Путіна про німецькі танки, які знову загрожують Росії.Німеччина, які і деякі інші союзники України погодились передати свої танки для супротиву проти російської агресії. На це Путін відповів, що німецькі танки знову становитимуть загрозу Росії, натякаючи на Другу світові війну. На ці звинувачення відповів канцлер Німеччини Олаф Шольц. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Bild.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ffffd

6 лютого 2023, 02:24

Розпродаж! Норвежська Термобілизна для українських холодів (лише 690 грн.)------> https://e.vg/ntech


Новини