Головна Новини Політика зовнішня політика Резніков розповів, як змінюється позиція Німеччини щодо України
commentss НОВИНИ Всі новини

Резніков розповів, як змінюється позиція Німеччини щодо України

Коаліція в підтримку України посилюється

27 квітня 2022, 22:06
Поділіться публікацією:

Позиція  німецької влади стосовно допомоги нашій  країні  змінилась, українська армія  отримає комплекси  Gepard. Про це проінформував, виступаючи  зі зверненням  очільник оборонного  міністерства  Олексій Резніков.

Резніков розповів, як змінюється позиція Німеччини щодо України

Німеччина надасть українській армії зенітні танки Gepard (фото з відкритих джерел)

За його словами, у вівторок  на американській авіабазі Рамштайн на території Німеччини  була проведена  зустріч керівників оборонних відомств з більш як 40 країн -  це не тільки країни ЄС та НАТО – були присутні  представники держав Африки, Близького Сходу і Перської затоки, Азійсько-Тихоокеанського регіону.

Також Олексій Резніков зустрічався з керівниками оборонних відомств багатьох держав.

"Зокрема, я мав можливість подякувати міністру оборони Німеччини Крістіне Ламбрехт за рішення про надання України комплексів Gepard та інші кроки в підтримку України. Позиція уряду Німеччини змінюється, в тому числі – завдяки позиції особисто пані міністра. Ми це дуже цінуємо", — сказав посадовець.

Міністр оборони України  додав, що мав зустріч з "великим другом України" – очільником оборонного відомства Великої Британії Беном Воллесом.

"Роль наших британських партнерів неможливо переоцінити, ми впевнені у їхній надійній підтримці і ніколи не забудемо, хто був поряд з Україною в найскладніший момент", — сказав посадовець.

Ще Олексій  Резніков сказав, що в нього були зустрічі з його канадським та польським  колегами  – міністром Анітою Ананд та міністром Маріушом Блащаком.

"З цими державами в України особливі стосунки, це наші стратегічні партнери. Крім військової підтримки, Польща прихистила мільйони наших людей, а Канада завжди була нашим другом і зараз це постійно доводить", — додав міністр.

Очільник українського оборонного відомства  підсумував, що  під час заходу мав зустрічі з керівниками оборони Нідерландів, Туреччини, Італії, Румунії, Словаччини, Болгарії, Естонії, Литви.

"Кожна з цих держав надає Україні неоціненну підтримку, за яку ми безмежно вдячні. Загалом коаліція в підтримку України проти кремлівського зла посилюється", — резюмував  міністр.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Резніков розповів, що потрібно Україні, щоб вибити росіян за кілька місяців.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини