Головна Новини Політика зовнішня політика Резніков розповів про можливості масштабного наступу Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Резніков розповів про можливості масштабного наступу Росії

Міністр оцінив можливість великої війни

6 квітня 2021, 10:05
Поділіться публікацією:

Віце-прем'єр і міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Донецької і Луганської областей Олексій Резніков оцінив можливість масштабного військового наступу Росії на Україну. Про це він повідомив в ефірі програми "Свобода слова".

Резніков розповів про можливості масштабного наступу Росії

Вiйська РФ

За його словами, шанси на те, що росіяни почнуть масштабний наступ — мінімальні, оскільки Кремль веде проти України гібридну війну, а загрози нападу є частиною інформаційної війни. Він зазначив, що інформацією про ескалації конфлікту в Москві хочуть привернути до себе увагу, щоб змусити великих гравців на міжнародній арені вести з ними діалог.

Міністр сказав, що весь світ знає про те, що Росія є країною-агресором і стороною конфлікту, а ніяким не посередником, яким вона намагається себе подати.

Довідка: з квітня 2014 року в окремих районах Донецької та Луганської областей України триває російська збройна агресія, в якій беруть участь незаконні збройні формування і регулярні війська РФ. За час конфлікту загинуло понад 14 тисяч українських громадян.

Сама Росія свою участь в конфлікті заперечує, називаючи себе посередників в переговорах, не дивлячись на численні докази її прямого військового вторгнення в Україну. Війні на Донбасі передувала анексія Криму Росією в березні 2014 року, коли після проведення незаконного "референдуму", який не визнала Україну і міжнародне співтовариство, глава Кремля Володимир Путін, всупереч всім нормам міжнародного права, підписав указ про "приєднання" півострова до РФ.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Зеленський, Меркель і Макрон проведуть переговори без Путіна.

Читайте також про новий курс НАТО у відносинах з Росією.



Читати повністю на https://enovosty.com/news_politics/full/604-shansi-napadu-rosii-na-ukrainu-minimalni-ce-gibridna-vijna-oleksij-reznikov



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://svoboda.ictv.ua/ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини