Головна Новини Політика зовнішня політика Резніков повідомив, хто керуватиме делегацією України в ТКГ після Кучми
commentss НОВИНИ Всі новини

Резніков повідомив, хто керуватиме делегацією України в ТКГ після Кучми

Враховуючи посаду, формально першою особою стає сам Резніков

29 липня 2020, 10:30 comments1061
Поділіться публікацією:

Українську делегацію в тристоронньої контактної групи з мирного врегулювання ситуації на Донбасі замість Леоніда Кучми поки тимчасово очолить віцепрем'єр Олексій Резніков. Про це повідомив Резніков під час онлайн-дискусії "Мінський процес: помірний успіх або політичний тупик", - передає "Ліга.Нет".

Резніков повідомив, хто керуватиме делегацією України в ТКГ після Кучми

"Сьогодні я є першим заступником глави делегації. Тому формально поки я буду певний час керувати цими процесами", — зазначив він.

За його словами, офіційно Кучма ще залишається головою, поки президент Володимир Зеленський указом не внесе зміни до складу делегації.

"Хто ця людина, це вже визначить президент Зеленський. І ми з вами, сподіваюся, найближчим часом про це дізнаємося. І ми точно будемо працювати в команді разом в інтересах України", — пояснив Резніков.

Раніше "Коментарі" давали інсайд, хто повинен очолити ТКГ. "Українську делегацію в Тристоронньої контактної групи з врегулювання ситуації на Донбасі, швидше за все, очолить віцепрем'єр, міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков. Росія також думає над змінами у складі своєї делегації. Про це заявив представник ОРДЛО в Тристоронньої контактної групи Сергій Гармаш", — повідомляє джерело.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини