Головна Новини Політика зовнішня політика Резніков хоче, щоб російські військові побачили в Україні прапори США, Канади та Великої Британії
commentss НОВИНИ Всі новини

Резніков хоче, щоб російські військові побачили в Україні прапори США, Канади та Великої Британії

Міністр оборони України Олексій Резніков закликав Британію, США та Канаду направити своїх військових інструкторів ближче до російського кордону. На його думку, це допоможе стримати російську агресію

6 грудня 2021, 08:10
Поділіться публікацією:

Міністр оборони України Олексій Резніков вважає дуже правильним рішенням, якщо влада США, Канади та Великобританії прийме пропозицію України і військові інструктори цих держав розташуються разом з українськими військовими поблизу кордону РФ. Рєзніков упевнений, що такий крок допоможе Росії відкинути ідеї з нападом на Україну. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на The Globe and Mail.

Резніков хоче, щоб російські військові побачили в Україні прапори США, Канади та Великої Британії

Олексій Резніков. Фото: прес-служба президента

Олексій Рєзніков висловив думку, що міжнародній спільноті потрібно негайно приймати рішення щодо стримування російської агресії, щоб зіграти на випередження і лише Путіна можливості першим зробити удар. Якщо ж зволікати з рішеннями, але може настати момент, коли буде занадто пізно. Як варіант, Резніков зазначив, що США, Канада та Велика Британія можуть збільшити кількість військових інструкторів, а також подумати про надання додаткового озброєння Києву.

Міністр нагадав, що канадські інструктори вже працюють в Україні за відповідною програмою, яку можна розширити у рази. За інформацією Резнікова, зараз в Україні 50 інструкторів. Це можна збільшити до 500.

Розміщення іноземного військового контингенту за 1000 км від кордону РФ – зовсім правильне. Набагато правильніше було б іноземних військових інструкторів розташувати ближче до українсько-російського кордону. Наприклад, каже Олексій Рєзніков, військові країн-союзників України могли б прибути до Харкова, Маріуполя, Краматорська, Одеси та на острів Зміїний. Не просто туди прибути, а підняти прапори своїх країн, щоби це добре побачили росіяни.

Читайте також на порталі "Коментарі" – протягом 3 років Олексій Резніков планує підвищувати зарплату військовим.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини