Головна Новини Політика зовнішня політика Речник МЗС України відповів на пропозицію президента Бразилії, віддати Крим Росії, аби припинити війну Президент Бразилії отримав відповідь на скандальну заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

Речник МЗС України відповів на пропозицію президента Бразилії, віддати Крим Росії, аби припинити війну Президент Бразилії отримав відповідь на скандальну заяву

Президент Бразилії Інасіо Лула да Сілва, що запропонував Україні – віддати Крим Росії, аби зупинити війну, отримав відповідь від Міністерства закордонних справ України

7 квітня 2023, 14:55 comments1686
Поділіться публікацією:

На заяву відповів  речник МЗС — Олег Ніколенко, у Facebook, пишуть "Коментарі".

Речник МЗС України відповів на пропозицію президента Бразилії, віддати Крим Росії, аби припинити війну  Президент Бразилії отримав відповідь на скандальну заяву

Президент Бразилії отримав відповідь на скандальну заяву

"Україна цінує зусилля президента Бразилії з пошуку рішення задля припинення російської агресії. Водночас маємо чітко зазначити: Україна не торгує своїми територіями", — написав Ніколенко.

Продовжуючи думку, він  підкреслив: немає жодної юридичної, політичної чи моральної причини, чому ми маємо поступатися хоча б сантиметром української землі.

Як далі зазначив речник МЗС: українська позиція залишається незмінною.

"Будь-які посередницькі зусилля задля відновлення миру мають базуватися на повазі до суверенітету та повного відновлення територіальної цілісності України відповідно до принципів Статуту ООН", — додав Ніколенко.

Як нагадаємо, скандальну заяву, президент Бразилії озвучив, напередодні, — 6 квітня. На його погляд, якщо віддати Крим — країні-агресорці, війна закінчиться.

 "Можливо, ми обговоримо Крим... Зеленський теж не може хотіти всього... Світу потрібен спокій... Ми повинні знайти рішення", — сказав Інасіо Лула да Сілва.

Як писали "Коментарі", що в Меджлісі прокоментували пропозиції "уступки" Росії Криму. Такі пропозиції, з подачі Москви чи за власною ініціативою, озвучує низка політиків. Голова Меджлісу кримськотатарський народу Рефат Чубаров прокоментував пропозиції Україні від низки західних політиків уступити Росії Крим, або вступити в переговори з цього питання з країною-агресоркою. На думку Чубарова, це буде рівнозначно відмові України від своєї незалежності. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на його інтерв'ю "Радіо Свобода".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

7 квітня 2023, 14:11

Цікаво уявити картинку, коли при підписанні угоди про капітуляцію з нашим карликовим вождем, лузер Путін буде одягнутий за протоколом, а Зе, як Мао Кастро Сталін Каддафі Пол Пот Ким ..., - як тоталітарний вождь команданте. Чи тоді Зе одягнеться за протоколом і буде поголений? Це він перед ЄС лузерами так свою велич виставляє?


Новини