Головна Новини Політика зовнішня політика Разумков висловився про загрозу масштабної війни з Росією
commentss НОВИНИ Всі новини

Разумков висловився про загрозу масштабної війни з Росією

Спікер відреагував на стягування військ РФ до кордону з Україною

5 квітня 2021, 11:05 comments1062
Поділіться публікацією:

Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков прокоментував стягування російських військ до українських кордонів, яке може призвести до масштабного вторгнення РФ на територію нашої країни. Про це він повідомив в ефірі телеканалу "Україна 24".

Разумков висловився про загрозу масштабної війни з Росією

Вiйська РФ

За його словами, нині на лінії фронту на Донбасі відбуваються негативні події. Він зазначив, що разом із загостренням на фронті можна побачити той факт, що Росія нарощує військовий контингент на кордонах з Україною. Спікер заявив, що це турбує нашу державу.

Водночас голова українського парламенту зазначив, що ситуація знаходиться під контролем. Він сказав, що українська армія змінилася за ці 7 років і стала більш підготовленою. Разумков заявив, що нас підтримують міжнародні партнери, а тому ми повинні бути готові до будь-якого сценарію, однак наразі ситуація контрольована.

Довідка: з квітня 2014 року в окремих районах Донецької та Луганської областей України триває російська збройна агресія, в якій беруть участь незаконні збройні формування і регулярні війська РФ. За час конфлікту загинуло понад 14 тисяч українських громадян.

Сама Росія свою участь у конфлікті заперечує, називаючи себе посередником у переговорах, попри численні докази її прямого військового вторгнення в Україну. Війні на Донбасі передувала анексія Криму Росією в березні 2014 року, коли був проведений незаконний "референдум", який не визнала Україна і країни-члени міжнародної спільноти.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, чи важливий візит Зеленського до Катару.

Читайте також про можливiсть введення комендантської години в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини