Головна Новини Політика зовнішня політика Рашизм не пройде: Північна Європа створює єдиний повітряний флот
commentss НОВИНИ Всі новини

Рашизм не пройде: Північна Європа створює єдиний повітряний флот

Швеція, Норвегія, Фінляндія та Данія підписали декларацію

25 березня 2023, 20:03
Поділіться публікацією:

Швеція, Норвегія, Фінляндія та Данія підписали декларацію про створення єдиної північної ППО та намір використовувати свої винищувачі як єдиний флот. Про це повідомляють "Коментарі" із посиланням на The Guardian.

Рашизм не пройде: Північна Європа створює єдиний повітряний флот

Скандинави проти агресивної Росії

"Рух з інтеграції військово-повітряних сил був викликаний вторгненням Росії в Україну. Кінцева мета полягає в тому, щоб мати можливість безперешкодно діяти разом як одна сила, розробивши скандинавську концепцію спільних повітряних операцій на основі вже відомої методології НАТО. Наш об'єднаний флот можна порівняти з великою європейською країною", — заявив командувач ВПС Данії генерал-майор Ян Дам.

Тим часом, Росія обстріляла ще два українські міста — Часов Яр і Торецьк. Внаслідок цього є жертви.

Ердоган зателефонував Путіну, щоб обговорити, зокрема, питання війни в Україні.

"Як стало відомо, під час телефонної розмови лідери обговорили кроки щодо покращення турецько-російських відносин та розвитку подій щодо російсько-української війни. Ердоган заявив, що Туреччина надає важливого значення якнайшвидшому завершенню конфлікту між Росією та Україною шляхом переговорів", — передають турецькі. ЗМІ.

Крім того, стало відомо, чому РФ почала активніше застосовувати авіабомби. Росіяни можуть скидати свої авіабомби, що планують, на відстані 50 і більше кілометрів, не доходячи до нашого кордону. Тому Україна має мати засоби, щоб вражати літаки, які випускають ці бомби.

"Це нові виклики та загрози для нас. Як бачимо, у цій війні все більше і більше з'являється новітнє озброєння, яке починає активно застосовуватися. Це і дрони-камікадзе, і багато іншого. Що таке авіаційні бомби, ми вже добре бачили і в Ізюмі і в Маріуполі", — зазначив речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини