Головна Новини Політика зовнішня політика Рашизм не планує зупинятися на Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Рашизм не планує зупинятися на Україні

Ухвалення в РФ змін до мобілізації свідчить, що Кремль готовий відправити на війну ще сотні тисяч армійців і йти далі

14 квітня 2023, 17:57
Поділіться публікацією:

Росія не планує зупинятися на Україні, вона хоче воювати зі всією Європою, — пояснює Центр стратегічних комунікацій (ЦСК), пишуть "Коментарі".

Рашизм не планує зупинятися на Україні

Кремль вголос говорить що бореться з усім Заходом і США

"Путін веде війну за повернення радянської зони впливу в Європі та світі. Недаремно напередодні повномасштабного вторгнення російська дипломатія вимагала від НАТО відкату на позиції до 1997 року, — кажуть в Центрі. — Російська пропаганда постійно наголошує, що веде війну проти всього Заходу".

Російських громадян продовжують привчати ненавидіти весь демократичний світ та готують до відкритого збройного протистояння з ним.

Ухвалення в РФ змін до законодавства про мобілізацію свідчить, що Кремль готовий відправити на війну ще сотні тисяч російських громадян.

осія, як країна-агресорка і терористка, розуміє лише мову сили. Поступки Москві можуть призвести до подальших війн, які будуть вестися не тільки Росією, а й іншими авторитарними та тоталітарними державами", — пояснюють в ЦСК.

Аби зупинити російську агресію проти Європи Україна потребує більше сучасної зброї від партнерів. Відтак, рашизм можна зупинити під Бахмутом, Авдіївкою та Вугледаром вже зараз.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що серія "зливів" секретних документів Пентагону виглядає підготовкою українців до чогось. Дуже нетипово виглядає і публічна позиція США, які досить швидко визнали "злив".

Як писали раніше "Коментарі", авторитарні режими Росії, Китаю та Ірану намагаються нав'язати свій порядок денний та змінити теперішній міжнародний порядок.

Читайте також на шпальтах "Коментарів" — став відомим потенційний порядок денний "Рамштайну-11".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини