Головна Новини Політика зовнішня політика Рашистів "рве": Вірменія приєдналася до МКС
commentss НОВИНИ Всі новини

Рашистів "рве": Вірменія приєдналася до МКС

Міжнародний кримінальний суд видав ордер на арешт Путіна

24 березня 2023, 18:00
Поділіться публікацією:

Конституційний суд Вірменії, яка входить до кремлівського військово-політичного блоку ОДКБ, ухвалив рішення про відповідність статуту Міжнародного кримінального суду конституції Вірменії. Це відкриває шлях до приєднання Вірменії до МКС, котрий напередодні видав ордер на арешт Путіна. Про це повідомляють "Коментарі".

Рашистів "рве": Вірменія приєдналася до МКС

Вірменія член ОДКБ, але невдоволена позицією РФ щодо війни з Азербайджаном

Навколокремлівські політологи вибухнули гнівними тирадами з цього приводу. Рішення Конституційного суду Вірменії вони називають не інакше як "зрадою" з боку, як їм здавалося, союзної РФ держави. Останнє вони пов'язують із роллю прозахідного президента Миколи Пашиняна та нібито його прагненням до союзу з ЄС та НАТО.

"Вони ось спеціально обрали цей момент, щоб остаточно приєднатися до МКС, коли МКС хоче заарештувати Путіна? Це ляпас Росії з боку Вірменії. Це нахабство з боку особисто Пашиняна", — пише прокремлівський політолог Марков. — "Хтось ще думає, що ця країна союзник Росії? Це зрадник Росії, а не союзник Росії. Тепер Пашинян буде задоволено посміхатися, розмірковуючи про гіпотетичний арешт Путіна у Вірменії та передачу його в МКС?".

"Зрадники", — завершує свою ескападу рашист.

Водночас у Росії думають, як зняти з Путіна ордер. При цьому в самій ПАР визнали, що не знають, як вчинити, якщо Путін приїде на саміт БРІКС.

У Німеччині ж вирішили ігнорувати погрози Медведєва, якими він почав сипати після слів про можливість арешту Путіна у ФРН за ордером МКС.

"У мене немає бажання реагувати на такі провокації, вони говорять самі за себе", — заявив прес-секретар федерального уряду Штеффен Гебештрайт під час брифінгу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини