Головна Новини Політика зовнішня політика Путіну нема про що говорити з Зеленським, поки Київ переслідує Медведчука, - Коммерасант
commentss НОВИНИ Всі новини

Путіну нема про що говорити з Зеленським, поки Київ переслідує Медведчука, - Коммерасант

На думку президента РФ, лідер ОПЗЖ Віктор Медведчук є українським націоналістом

1 липня 2021, 16:43
Поділіться публікацією:

Президенту Росії Володимиру Путіну нема про що говорити зі своїм українським колегою Володимиром Зеленським, поки українська влада продовжує переслідування голови політради "Опозиційною платформи — За життя" Віктора Медведчука. Про це йдеться в статті видання "Комерсант", пише 112ua.

Путіну нема про що говорити з Зеленським, поки Київ переслідує Медведчука, - Коммерасант

Володимир Путін - фото з відкритих джерел

Крім того, президент Російської Федерації зазначив, що вважає український народ дружнім:

"Я вже багато раз говорив про це, можу повторити ще раз: я вважаю, що українці і росіяни — це взагалі один народ", — заявив Путін.

"Знаєте що, скрізь вистачає людей, які дотримуються націоналістичних поглядів — у нас такі є, і в Україні такі є, — додав президент.- Вони діють від чистого серця, але не від великого розуму", — підкреслив президент РФ.

Російський лідер поставив риторичне питання, що стосується того, навіщо зустрічатися із Зеленським, якщо в Україні вводиться тотальна цензура, а опозиція і її лідер Віктор Медведчук піддаються переслідуванням.

"Віктора Медведчука, який насправді, на мій погляд, є українським націоналістом, — говорив президент Росії, — взяли замкнули напередодні виборчої кампанії будинку, браслет наділи. Приймаються рішення абсолютно незаконні і неконституційні! .. Що зустрічатися із Зеленським, якщо він віддав свою країну під повне зовнішнє управління? Ключові питання життєдіяльності України вирішуються не в Києві, а в Вашингтоні, почасти в Берліні і в Парижі ... Ну і про що розмовляти? Проте я не відмовляюся від зустрічей подібного роду, треба тільки зрозуміти, про ніж говорити ", — заявив Путін.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

1 липня 2021, 15:49

Суперечка корумпованих паханів тоталітарних країн з безправним, позбавленим перспектив, населенням набирає обертів.


Новини