Головна Новини Політика зовнішня політика Путіну є що сказати Зеленському, - Кремль
commentss НОВИНИ Всі новини

Путіну є що сказати Зеленському, - Кремль

За словами Дмитра Пєскова, запитів на переговори від України не надходило

12 квітня 2021, 12:29
Поділіться публікацією:

За словами прессекретаря глави Кремля Дмитра Пєскова, останніми днями Володимир Путін не отримував запитів на переговори від президента України Володимира Зеленського. Про це повідомляє "РБК-Україна", посилаючись на ТАСС.

Путіну є що сказати Зеленському, - Кремль

Володимир Путін - фото: RT

При цьому у відповідь на запитання, чи є Путіну що сказати українському президенту, Пєсков відповів:

"Завжди є з приводу розрядки напруженості й запобігання потенційній війні на Донбасі".

Представник Кремля також зазначив, що запитів від української сторони на переговори не було, підкресливши при цьому, що Росія вважає особливо важливим дбати про інтереси російськомовних жителів Донбасу.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" писало, що в російському уряді почали все частіше звертатися до теми Донбасу. Західні партнери пильно стежать за тим, що відбувається, як і представники різних медіа.

Напередодні редакційний колектив The Washington Post опублікував думку про те, що главу Кремля Володимира Путіна насамперед хвилюють проблеми, які наростають всередині Росії. Війна з Україною — це спроба приховати недоробки, вважають журналісти.

Путін намагається привернути увагу до уявної "зовнішньої агресії" з боку України, загострюючи конфлікт біля лінії розмежування на Донбасі. Це нібито допомагає тримати "в тонусі" не лише український, а й західні уряди. Подібні висновки, повідомляють журналісти, можна зробити з того, що останнім часом збільшилася кількість міжнародних консультацій з приводу Донбасу і російсько-української війни. Глибоку стурбованість тим, що відбувається, висловлюють як Штати, так і різні країни Євросоюзу.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини