Головна Новини Політика зовнішня політика Путіна турбує ситуація з заарештованим Медведчуком, - російський журналіст
commentss НОВИНИ Всі новини

Путіна турбує ситуація з заарештованим Медведчуком, - російський журналіст

Відомий російський журналіст Андрій Колесников зазначив, що президент РФ Володимир Путін стурбований арештом Віктора Медведчука

24 жовтня 2021, 15:20
Поділіться публікацією:

Російського президента Володимира Путіна дуже турбує ситуація з заарештованим головою політради партії "Опозиційна платформа — За життя" Віктором Медведчуком. Про це пише відомий російський журналіст, спеціальний кореспондент видання "Комерсант" Андрій Колесников, аналізуючи зустріч Путіна з експертами клубу "Валдай" 21 жовтня.

Путіна турбує ситуація з заарештованим Медведчуком, - російський журналіст

Володимир Путін (Фото: Євген Біятов / РІА Новини)

"Очевидно, що пана Путіна дуже турбує ситуація з заарештованим Віктором Медведчуком. Він не може визволити його, проте має намір. І мабуть, піде до кінця. А чий це буде кінець, перевіриться експериментальним шляхом", — зазначає журналіст.

Він також процитував Путіна, який заявив, що під маркою навчальних центрів можна розмістити все що завгодно: "Я знаю відповідні конституційні положення України. Але навчальні центри ніхто не забороняє мати. А під маркою навчальних центрів можна все що завгодно розмістити. Як я вже говорив, це було, теж публічно звучало: завтра під Харковом ракети з'являться — що нам робити щось з цим? Чи не ми ж туди ліземо зі своїми ракетами — до нас під ніс їх засовують. Звичайно, це проблема! "

"Він мав на увазі, що і нам доведеться їх під ніс засовувати. Якщо не це називається гонкою озброєнь, тоді що?" — додав Колесніков.

Раніше Путін заявив, що Медведчука намагаються залучити за відкриту політичну позицію, яка спрямована на стабілізацію обстановки в країні. Він зазначив, що Медведчук зазнає переслідувань в Україні не за держзраду, яку йому інкримінують, а за відкриту політичну позицію.

"Медведчука намагаються притягнути до кримінальної відповідальності за державну зраду. За що? Він вкрав якісь секрети, таємно їх передав? Ні. А за що? За його відкриту політичну позицію, спрямовану на стабілізацію внутрішньополітичної ситуації в країні і вибудовування відносин з сусідами, які важливі для самої України ", — сказав Путін.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини