Головна Новини Політика зовнішня політика Путін зробив важливу заяву по справі про отруєння Навального
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін зробив важливу заяву по справі про отруєння Навального

Текст опублікували з дозволу Путіна

11 лютого 2021, 14:30
Поділіться публікацією:

Президент Росії Володимир Путін на зустрічі з головними редакторами російських пропагандистських ЗМІ висловився про отруєння опозиціонера Олексія Навального в Омську. Відповідь на своє питання Путіну опублікував головний редактор радіостанції "Ехо Москви" Олексій Венедиктов у своєму Telegram-каналі.

Путін зробив важливу заяву по справі про отруєння Навального

Путiн. Фото: AP

Він зазначив, що публікує частина відповіді Путіна з його дозволу. Венедиктов сказав, що в тексті вказані не цитати, однак виклад близько до тексту.

За словами Путіна, російські лікарі не знайшли ніяких слідів отруйних речовин в аналізах Навального. У розмові з президентом Франції Макрона Путін попросив надіслати аналізи Навального з французької лабораторії, на що лідер Франції відповів відмовою.

Також президент РФ запропонував Макрона приїзд російських лікарів до Франції для того, щоб ознайомиться з результатами аналізів, але і тут президент Франції відмовив Путіну.

Далі Путін сказав, що виступив з пропозицією приїзду французьких фахівців з результатами аналізів в Москву. Він зазначив, що якби французи надали докази отруєння, то в Росії негайно б відкрили кримінальну. Тут Макаронів також відповів відмовою.

В кінці глава Кремля сказав, що російські лабораторії не виявили ніяких підтверджень отруєння Навального хімічною речовиною.

Олексій Навальний був отруєний отрутою "Новачок" влітку 2020 року і вивезений на лікування до Німеччини, де провів кілька місяців. Після повернення в Росію він був заарештований в аеропорту. Через кілька днів Навального засудили до 2,8 року тюремного ув'язнення.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, чому немає прогресу в переговорах по Донбасу.

Читайте також про причини закриття каналів Медведчука.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/aavst55/11502
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

freesex

11 лютого 2021, 15:46

СEKС Знакoмcтвa в твоем городе! Cocyт и дaют без дeнeг. Тысячи дaвaлок жаждут ceкcа и cпepмы. Заходи и сам увидишь----- http://srt.vg/vpoiske


Новини