Головна Новини Політика зовнішня політика Путін заявив, що спроби закрити небо над Україною будуть вважатися участю у війні
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін заявив, що спроби закрити небо над Україною будуть вважатися участю у війні

Президент РФ Володимир Путін пригрозив країнам за введення безпольотної зони над Україною

5 березня 2022, 17:15
Поділіться публікацією:

Очільник Росії Володимир Путін висловив погрозу державам за ініціативу створити безпольотну зону над українською територією. Він зазначив, що Росія  буде розцінювати таку їх позицію, як участь у військових діях. Про це інформує РБК-Україна, посилаючись на російське  медіа ТАСС.

Путін заявив, що спроби закрити небо над Україною будуть вважатися участю у війні

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

Як зазначив російський президент, Росія буде  розглядати  такі сторонні спроби інших держав про встановлення безпольотної зони над українською територією,  як  те, що вони беруть участь у військових діях.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що  закордонні партнери не закривають небо над УкраїноюУ черговому зверненні до НАТО президент відкрито заявив, що небажання Альянсу закривати небо над Україною дало зелене світло подальшим бомбардуванням військами Російської Федерації території нашої держави. І попередив Захід: "Усі люди, що загинуть від цього дня, загинуть також і через вас! Через вашу слабкість". Експерти оцінили для видання "Коментарі" ймовірність того, що Захід все ж таки почне діяти рішучіше. Політтехнолог, директор компанії стратегічного консалтингу Berta Communications Тарас Березовець нагадує, що Захід спочатку не обіцяв закривати повітряний простір над Україною. На думку Тараса Березовця, не вступаючи в пряму "зарубу" з РФ, Альянс міг би все ж таки більш дієво допомогти Україні. Експерт Українського інституту політики Валентин Гайдай також вважає, що мотиви НАТО, який не бажає закривати небо над нашою країною, є зрозумілими. Він також акцентує, що Захід одразу дистанціювався від можливої прямої участі у конфлікті між РФ та Україною. І США, і НАТО попередили, що своїх контингентів сюди ніхто не спрямовуватиме. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Александр

5 березня 2022, 19:11

А що, до цього він ім не погрожував?: за введення економічних санкцій, за відмову від повернення НАТО на рубежі 1997 р., за поміч Україні озброєнням. Західний світ уже в "горячій" стадії війни, якщо не дітяти, будуть в "пекельній". Розповідайте своїм громодянам про Голодомор, ГУЛАГ, Угорщину, Чехословатчину, Ічкерію (Грозний, Ханкала, Чернокозово), дії ЧВК Россії в Африці та на Блиському сході, "Підвал" у Донецьку, можн тоді вони зрозуміють, що жахатися буде дорожче. Спільнота Західного світу повина вплинути на своїх керманичів, поміч Україні, це єдиний віхід зупинити Путіна па його посіпак. Нтароди Росії повинні теж отямитись від жаху, зараз є нагода вийти на Свободу, та жити своїми: розумом, культурою, вірою. Слава Україні !!! Це гасло вже світового значення.


Новини