Головна Новини Політика зовнішня політика Путін відреагував на звернення Держдуми РФ про визнання "ДНР" і "ЛНР"
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін відреагував на звернення Держдуми РФ про визнання "ДНР" і "ЛНР"

Путін сказав, що "готовий зробити все необхідне для врегулювання ситуації на Донбасі"

15 лютого 2022, 17:59
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Президент Російської Федерації Володимир Путін відреагував на звернення Держдуми РФ про визнання так званих "Л/ДНР". Про це пише видання ТСН.

Путін відреагував на звернення Держдуми РФ про визнання "ДНР" і "ЛНР"

Володимир Путін. Фото: сайт Кремля

Сьогодні, 15 лютого, на пресконференції з канцлером Німеччини Володимир Путін заявив, що "готовий зробити все необхідне для врегулювання ситуації на Донбасі".

"Я виходитиму з того, що ми повинні зробити все для вирішення проблеми Донбасу, але зробити це все насамперед з огляду на можливості виконання Мінських угод", – заявив президент Російської Федерації.

Також Володимир Путін назвав "абсолютно очевидним" те, що у Росії "переважна людей співчуває жителям Донбасу, підтримує їх і сподівається, що ситуація там докорінно зміниться на краще".

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що Путін вимагає негайного вирішення питання щодо заборони вступу України до НАТО. Президент Росії закликав Північноатлантичний альянс дати гарантії, що Україна не стане членом військово-політичного блоку.

Також сайт "Коментарі" писав, що Росія відправляє винищувачі та бомбардувальники для нових військово-морських навчань. Росія відправляє винищувачі із гіперзвуковим озброєнням до Сирії. Докладно про це читайте у нашій статті.

Читайте також про те, що кіберполіція прокоментувала інформацію про припинення роботи банкоматів. Правоохоронці шукають осіб, які розсилають українцям смс про технічну несправність банкоматів 15 лютого. У соцмережах почали поширювати фото з чергами поблизу терміналів. У поліції вже відреагували та почали розслідування. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини