Головна Новини Політика зовнішня політика Путін не гарантує, що Навальний вийде живим з в'язниці: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін не гарантує, що Навальний вийде живим з в'язниці: подробиці

Разом з тим, з лідером опозиції не будуть поводитись гірше, ніж з іншими, - наголосив він

14 червня 2021, 17:27
Поділіться публікацією:

Російський президент в інтерв’ю американському телеканалу "NBC News" ще раз спростував звинувачення в свій бік  щодо отруєння керівника російських опозиційних сил Олексія Навального. Він наголосив, що не віддавав наказу отруїти політичного супротивника. Також він сказав, що "не може гарантувати, що Навальний вийде з в’язниці живим".

Путін не гарантує, що Навальний вийде живим з в'язниці: подробиці

Володимир Путін (фото:ТАСС)

За словами очільника Росії, "такі рішення в цій країні приймає не президент".

Журналіст американського каналу наголосив, що обговорювана ними особа – це не звичайний ув’язнений, його долею переймаються не лише в Європі, але й в Америці.

Президент сусідньої держави-агресора відповів і на це питання.

"З ним не будуть поводитися гірше, ніж з ким-небудь", — підкреслив Путін.

Важливо, що раніше  російський президент, відповідаючи на звинувачення щодо отруєння Навального і причетності до вбивства інших політичних супротивників, відповів, "у нас немає такої звички — вбивати кого-небудь".

Разом з тим, державний секретар США Ентоні Блінкен заявив представникам ЗМІ, що в Америці спостерігають за діями Росії,зокрема, такими,як відношення до опозиціонера Олексія Навального та втручання влади у вибори.

"Вашингтон готовий відповісти на будь-які безрозсудні або ж агресивні дії Москви. Ми б віддали перевагу більш стабільним і передбачуваним відносинам", — підсумував пан Блінкен.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, що на Київщині жінка попросила Путіна вдертися з військами до України. Вона навіть публікували на міжнародних ресурсах петиції із такими закликами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини