Головна Новини Політика зовнішня політика Путін мріє повторити з Україною "казахстанський сценарій", - Гройсман
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін мріє повторити з Україною "казахстанський сценарій", - Гройсман

Глава Кремля скористався економічною нестабільністю та політичним хаосом у Казахстані, щоб ввести туди війська РФ

10 січня 2022, 10:14 comments6729
Поділіться публікацією:

Екс-прем'єр-міністр України Володимир Гройсман висловив думку, що російський президент Володимир Путін мріє повторити у нашій країні сценарій Казахстану. За його словами, слабкість української влади робить лідера держави-агресора сильнішим. Про це політик написав на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

Путін мріє повторити з Україною "казахстанський сценарій", - Гройсман

Володимир Гройсман - фото: Українська стратегія Гройсмана

На думку Гройсмана, глава Кремля скористався економічною нестабільністю та політичним хаосом у Казахстані, щоб ввести у незалежну країну російські війська.

При цьому екс-прем'єр-міністр знаходить деякі схожості між Україною та країною, яку напередодні охопили криваві протести. Це, за його словами, слабкий уряд, нестабільність в економіці з інфляцією, що наростає.

"Мрія Путіна – повторити з нами такий самий сценарій. Російські війська біля наших кордонів, а наша влада не помічає цю реальність. Слабість української влади робить Путіна сильнішим!", — написав Гройсман.

Політик також зазначив, що зараз для України — вирішальний період, і держава не повинна витрачати час на внутрішньополітичні розбіжності. На переконання Гройсмана, боротьба всередині країни – помилка, яка може зіграти на руку російському президентові.

Зазначимо, що багатьма експертами вбачається вигода Кремля у протестах, які на початку місяця охопили Казахстан. Профільні фахівці розповіли, чи можливе повторення кривавого казахстанського сценарію на території України.

Раніше в матеріалі порталу "Коментарі" повідомлялося, що держсекретар США Ентоні Блінкен заявив , що президент Росії Володимир Путін хоче відновити Радянський Союз.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини