Головна Новини Політика зовнішня політика "Путін – хвора людина": Данілов назвав "діагноз" російського диктатора
commentss НОВИНИ Всі новини

"Путін – хвора людина": Данілов назвав "діагноз" російського диктатора

Секретар РНБО заявив, що російський диктатор має давати свідчення, а не інтерв'ю

9 лютого 2024, 23:17
Поділіться публікацією:

Після інтерв'ю Володимира Путіна американському журналісту Такеру Карлсону секретар РНБО Олексій Данілов назвав російського диктатора "хворою людиною", яка "живе у вигаданому світі".   

"Путін – хвора людина": Данілов назвав "діагноз" російського диктатора

Данілов назвав Путіна "хворою людиною". Фото з відкритих джерел

"Єдине, що викликає певні реакції, це те, що у Путіна — військового злочинця з ордером на арешт від Гаазького трибуналу — беруть інтерв'ю, а не свідчення, які він повинен давати слідчому", - написав Олексій Данілов у соцмережі.

Секретар РНБО вважає, що Путін страждає психічними розладами та живе у вигаданому світі.

"Путін — хвора людина, яка існує у вигаданому світі, якого нема і ніколи не буде. Його пізнання в історії в цілому та історії України зокрема базуються на особистих психічних розладах з ознаками маніакальності. Більш точний діагноз можуть поставити фахівці", — наголосив секретар РНБО.

Олексій Данілов також висловив сподівання, що інтерв'ю російського диктатора Карлсону "допоможуть протверезіти західним політикам".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російський диктатор Володимир Путін під час інтерв'ю з американським журналістом Такером Карлсоном заявив, що поляки нібито спровокували початок Другої світової війни. На псевдоісторичну маячню Путіна відреагував польський міністр закордонних справ Радослав Сікорський. 

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що на тимчасово окупованих територіях України російські загарбники продовжують відкривати мілітаристські табори для підготовки дітей до військових дій. Гауляйтери анонсували створення клубу “Воїн” на окупованій території Запорізької області. Клуб планують відкрити на базі дитячого оздоровчого табору "Іскра". Зазначається, що в клубі підлітків будуть навчати вогневій та інженерній підготовці. У такий спосіб українських дітей готуватимуть до служби в армії РФ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини