Головна Новини Політика зовнішня політика Путін буде дестабілізувати ситуацію в Європі, - Данілов
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін буде дестабілізувати ситуацію в Європі, - Данілов

Він хоче прибрати ЄС з політичної арени

8 лютого 2021, 11:36
Поділіться публікацією:

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов заявив, що президент Росії Володимир Путін буде робити все для дестабілізації та переформатування ситуації в Європейському союзі. Про це він заявив під час дискусії на Київському безпековому форумі.

Путін буде дестабілізувати ситуацію в Європі, - Данілов

Путiн. Фото: ТАСС

За словами Данілова, Путін буде дестабілізувати Європу, щоб стерти Європейський союз з політичної арени. Він сказав, що Європа знаходиться в небезпеці через плани Путіна на майбутнє.

Секретар РНБОУ заявив, що Україна не є кінцевою метою для Путіна, оскільки він хоче повністю переформатувати ситуацію в Європейському союзі, щоб сісти за стіл переговорів з Китаєм і США.

Він вважає, що  Путін хоче побудувати новий світовий порядок між Росією, Китаєм і США, які будуть вирішувати те, що відбувається у світі.

Данілов зазначив, що це завдання Путін не знімає з порядку денного і для цього йому постійно необхідно розхитувати ситуацію в Європі та ЄС,

Довідка: Росія почала агресію проти України в кінці лютого 2014 року. У березні на території Криму з'явилися військові без розпізнавальних знаків, які захопили Парламент Криму, сімферопольський аеропорт та інші об'єкти стратегічної інфраструктури.

16 березня був проведений "референдум", які не визнали Україну і країни міжнародного співтовариства. Через кілька днів президент РФ Володимир Путін підписав указ про "приєднання" Криму до Росії.

У квітні 2014 року Росія почала військову агресію в окремих районах Донецької та Луганської областей, в якій беруть участь регулярні війська РФ і незаконні збройні формування.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що стоїть за заявою Авакова щодо загострення на Донбасі.

Читайте також, чим для України обернеться закриття каналів Медведчука.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини