Головна Новини Політика зовнішня політика Про що Путін не готовий говорити з Зеленським
commentss НОВИНИ Всі новини

Про що Путін не готовий говорити з Зеленським

У Путіна розповіли, чи готова Росія піднімати питання Криму під час можливої зустрічі з Зеленським

23 травня 2021, 17:31
Поділіться публікацією:

На імовірній зустрічі президента України Володимира Зеленського і глави Росії Володимира Путіна з боку РФ мають намір обговорювати Крим тільки в одному ракурсі. Про це заявив прес-секретар російського лідера Дмитро Пєсков у ефірі програми "Москва. Кремль. Путін", передає "Інтерфакс-Україна".

Про що Путін не готовий говорити з Зеленським

В. Путін. Фото з відкритих джерел

Як розповів Пєсков, тривають консультації Москви і Києва щодо можливої зустрічі Путіна з Зеленським. За його словами, Путін готовий говорити про Крим, але тільки в розрізі прикордонного співробітництва.

Відзначається, що в ході обговорення зустрічі президентів поки що не визначились з темами розмови. Пєсков сказав, що ситуація поки що тупикова.

"Якщо обговорювати щось інше, а не те, що Крим — регіон Російської Федерації, то ніхто не буде ніколи ні з ким це обговорювати", — заявив Дмитро Пєсков.

Як він додав, попереду ще багато роботи. Але запевнив, що такий обмін думками дійсно має місце.

Нагадаємо, в МЗС України вже тривалий час обговорюють можливу зустріч Володимира Зеленського та Володимира Путіна. Про це глава держави заявив на своїй прес-конференції.

Як повідомляв портал "Коментарі" раніше", перша заступник міністра закордонних справ України Еміне Джапарова повідомила, що ряд світових лідерів погодилися взяти участь в "Кримській платформі", яку мають намір презентувати в серпні, напередодні Дня незалежності України. Але прізвища їх не називають, як стверджується, через реакцію Росії. Вірне це рішення? Хто і чому може підтримати Кримську платформу? Як цьому протидіє і буде протидіяти Кремль? Ми дізналися відповіді в експертів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Михайло

23 травня 2021, 18:34

Это такой себе стёб со стороны РФ)) Другими словами Путин предлагает торговать с украиной ,и чтоб туристы с украины пополняли бюджет РФ )) А что остаётся делать ,надо торговать,бо совсем экономика украины рухнет,хотя куда уже ))


Новини