Головна Новини Політика зовнішня політика Про що говоритиме Байден на зустрічі з Путіним
commentss НОВИНИ Всі новини

Про що говоритиме Байден на зустрічі з Путіним

Питання України - одна з найголовніших тем, про яку хоче поспілкуватися президент США Джо Байден з президентом Росії Володимиром Путіним

29 квітня 2021, 07:40
Поділіться публікацією:

Стало відомо, яку тему хоче зачепити президент США Джо Байден під час зустрічі з російським лідером Володимиром Путіним. Деталі майбутньої розмови розкрив радник з нацбезпеки президента США Джейк Салліван, передає телеканал MSNBC.

Про що говоритиме Байден на зустрічі з Путіним

Зустріч Байдена і Путіна: що обговорюватимуть політики. Фото: static.vtimes.io

Джозеф Байден планує обговорити ситуацію, яка відбувається в Україні.

Як підкреслює Джейк Салліван, США залишається надійною підтримкою для Української держави. Байден неабияк стурбований ситуацією на Сході та накопиченням російських військ поблизу України. Тему України американський президент неодноразово підіймав під час телефонних переговорів з Кремлем. Проте цього разу буде можливість обговорити питання наживо.

Джейк Салліван зазначив, що США планує й надалі підтримувати Україну. Проте США буде це робити за допомогою дипломатичного спілкування високого рівня, а не шляхом висунення публічних ультиматумів.

Нагадаємо, що зустріч представників двох країн Байдена і Путіна може відбутися в червні. Вже зараз є конкретні дати, які не розголошуються. Однак, терміни можуть змінюватися через низку факторів. Зустрітися політики зможуть в будь-якій із європейських країн. Деякі з держав вже повідомили, що готові створити всі умови та прийняти президентів Росії та Америки на найвищому рівні.

Також сайт "Коментарі" раніше повідомляв, що держсекретар США Ентоні Блінкен може прилетіти в Україну в травні. За даними ЗМІ, подібний візит може знизити хвилювання Києва на тлі можливої зустрічі президентів Росії і США Володимира Путіна і Джо Байдена. Однак Держдепартамент США не став коментувати інформацію про те, що президент Джо Байден має намір в травні відправити в Україну держсекретаря Ентоні Блінкена. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.msnbc.com/live
comments

Обговорення


Новини