Головна Новини Політика зовнішня політика Президент Швейцарії прибула до Києва для зустрічі з Зеленським
commentss НОВИНИ Всі новини

Президент Швейцарії прибула до Києва для зустрічі з Зеленським

Президенти України та Швейцарії обговорять перспективи міжнародного співробітництва та відвідають Донбас

21 липня 2020, 13:57 comments1143
Поділіться публікацією:

Сьогодні з робочим візитом до Києва прибула лідер Швейцарської Конфедерації Симонетта Соммаруга, яка має намір провести зустріч з українським колегою Володимиром Зеленським і передати гуманітарну допомогу для Донбасу. Про це повідомляє посольство України у Швейцарії на Facebook.

Президент Швейцарії прибула до Києва для зустрічі з Зеленським

Цікаво, що візит президента Швейцарії в Україну відбувся вперше за весь період зовнішнього співробітництва між нашими країнами. Крім того, це перша зустріч на найвищому рівні в обох країн після завершення пікової стадії карантину.

Біля трапу літака в Борисполі Соммаруга зустрічала делегація з Офісу українського гаранта, яка буде супроводжувати її до Маріїнського палацу.

"Перебування в Києві  Соммаруги сьогодні розпочнеться з культурної програми, під час якої йтиметься про сучасне мистецтво і прекрасної музики, яку так любить пані Президент", — зазначено в повідомленні відомства.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про заплановану поїздку Симонетти  Соммаруга на Донбас разом з президентом Володимиром Зеленським.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини