Головна Новини Політика зовнішня політика Президент Польщі порівняв Росію з диким звіром-людожером, Медведєв пригрозив йому стратою
commentss НОВИНИ Всі новини

Президент Польщі порівняв Росію з диким звіром-людожером, Медведєв пригрозив йому стратою

Президент Польщі порівняв Росію з агресивним звіром, який пожирає своїх сусідів, немов людожер

23 червня 2023, 16:37
Поділіться публікацією:

Президент Польщі Анджей Дуда заявив про необхідність зупинити Росію якнайшвидше. При цьому він порівняв Росію з агресивним диким звіром, який скуштував людського м'яса і тепер не може зупинитися. Глава Польщі зазначив, що у таких випадках звіра вбивають. Йому погрозами та брудною лайкою відповів екс-президент РФ, заступник голови Ради безпеки Росії Дмитро Медведєв. Про це повідомляють "Коментарі".

Президент Польщі порівняв Росію з диким звіром-людожером, Медведєв пригрозив йому стратою

Анджей Дуда

Дуда порівняв Росію з "диким звіром, який пожирає людину".

"Не можна дозволити Росії перемогти, тому що вона продовжуватиме наступати, — зазначив він. — Це буде підтримкою її імперіалізму. Вона, як дикий звір, який з'їсть людину. Якщо дикий звір пожирає людину, то зазвичай кажуть, що її треба просто вистежити і застрелити, бо він звик їсти людське м'ясо. Так само і з Росією".

Польський президент підкреслив, що як тільки Росія прийде до тями, вона наступатиме на решту території України, а потім і на Польщу, країни Балтії та країни колишньої сфери впливу Радянського Союзу.

"Можливо, Захід цього не розуміє, але ми це чудово знаємо. Це обов'язкова умова успішного та справедливого завершення цієї війни. Якою вона має бути? Щонайменше такою, щоб відновити верховенство міжнародного права. Міжнародне право буде відновлено тоді, коли Росія буде витіснена з усіх окупованих земель України", – наголосив він.

Медведєв у відповідь обізвав Дуду "мерзотою", заявивши у своєму телеграм-каналі:

"І хтось ще сподівається на переговори з такими ублюдками? Немає сенсу. І патрона на таке го*но шкода. У XVIII столітті просто привезли б цю тварюку на Червону площу і люто стратили четвертуванням. Але ми гуманісти. Помстимося по-іншому" , — заявив Медведєв, якого в дипломатичних колах вже охрестили "клоуном", а деякі ЗМІ підозрюють його у зловживанні алкоголем.

Тим часом, у ЗСУ розповіли, яке місто росіянам втратити найганебніше.

ЗМІ дізналися нову дату, коли Україна може отримати F-16.

А Пригожин розвінчав головний міф роспропаганди.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

23 червня 2023, 16:03

Імітує поведінку іншої країни, країни bag яка ніколи не погодиться з існуванням поруч Московії. Для країни bag саме своє існування буде нестерпним якщо вона не знищить Московію. Тут або знищити Московію або, грець з ним, загинути самим. Навіщо і жити взагалі, коли Московія залишиться існувати.


Новини