Головна Новини Політика зовнішня політика Президент Бразилії зробив нову скандальну заяву про пошук винних у війні в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Президент Бразилії зробив нову скандальну заяву про пошук винних у війні в Україні

Президент Бразилії заявив про марність пошуку винних у війні в Україні

26 квітня 2023, 17:18
Поділіться публікацією:

Президент Бразилії Луїс Інасіу Лула да Сілва зробив нову заяву про війну в Україні.  Зокрема, він заявив про марні пошуки винних у війні в Україні та знову закликав сторони до переговорів. Про це повідомляє  Globo.

Президент Бразилії зробив нову скандальну заяву про пошук винних у війні в Україні

Президент Бразилії Луїс Інасіу Лула да Сілва (фото з відкритих джерел)

"Помилка сталася, війна почалася. Зараз марно продовжувати говорити, хто правий, а хто винен, потрібно, щоб війна припинилася. Ви будете обговорювати зведення рахунків тільки тоді, коли вони перестануть стріляти", — заявив президент Бразилії.

 Також він зробив заяву про "приналежність" Криму.

"Не мені вирішувати, кому належить Крим.  Але ті, хто має це обговорювати, — це росіяни й українці. Спочатку війна, а потім поговоримо. Кожен думає, що він правий, думає, що може зробити більше, але факт у тому, що люди вмирають. Є тільки один шлях — зупинитися і домовитися", — заявив Лула.

Нагадаємо, що "Коментарі" президент Бразилії звернувся до США та ЄС. США мають припинити "заохочувати війну" на території України та "почати говорити про мир". Таким чином, їм вдасться "переконати" російського та українського президентів. Президент Бразилії вважає, що міжнародне співтовариство зможе "переконати" президента України Володимира Зеленського та російського диктатора Володимира Путіна у тому, що "світ на користь усього світу".

Зазначається, що візит Лули до Китаю був зосереджений на зміцненні зв'язків і поширенні повідомлення про те, що "Бразилія повернулася як ключовий гравець на світовій арені". У той же час країна балансує на межі, оскільки також прагне тісніших зв'язків з Вашингтоном. Тим часом, ні Китай, ні Бразилія не ввели санкції проти Росії з початку повномасштабного вторгнення країни на територію України, оскільки прагнуть позиціонувати себе як посередники для досягнення миру.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини