Головна Новини Політика зовнішня політика Повітря над Чорнобилем має бути закрите через ядерну загрозу – депутат Європарламенту
commentss НОВИНИ Всі новини

Повітря над Чорнобилем має бути закрите через ядерну загрозу – депутат Європарламенту

Окупація зони відчуження становить ядерну загрозу для Європи

2 березня 2022, 18:05
Поділіться публікацією:

Окупація російськими військами зони відчуження та атомної електростанції в Чорнобилі становить ядерну загрозу для Європи. Захід має закрити повітряний простір над Чорнобильською зоною для нейтралізації загрози.

Повітря над Чорнобилем має бути закрите через ядерну загрозу – депутат Європарламенту

Ріго Террас (фото з відкритих джерел)

Про це у коментарі УНІАН заявивПутін в Білорусі хоче знов зробити Януковича президентом, щоб дотиснути Лукашенка.В деяких ЗМІ з’явилася інформація про те, що українського президента-втікача Віктора Януковича, котрий весь цей час переховувався в Росії, хочуть оголосити президентом у Білорусі. Якщо таке станеться, то Путін – психічно хвора людина. Він – некрофіл. Він збуджуються від усього мертвого. Про це у себе в Facebook пише нардеп 8-го скликання, журналіст Сергій Висоцький. Він додає все це свідчить про те, що план Володимира Путіна повністю провалився. Діставання із шафи побитого міллю президента-втікача з "коронуванням" в Білорусі – це свідчення проміжної поразки Путіна.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини