Головна Новини Політика зовнішня політика Повідомлення про підштовхування України до поступок у переговорах з РФ є дезінформацією - Держдеп США
commentss НОВИНИ Всі новини

Повідомлення про підштовхування України до поступок у переговорах з РФ є дезінформацією - Держдеп США

Помічниця держсекретаря США з Європи та Євразії Карен Донфрід зробила звернення, поширене посольством США в Україні

14 грудня 2021, 19:22
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Карен Донфрід прокоментувала інформацію про те, що Україну нібито підштовхуватимуть до поступок у переговорах з РФ. Відео опубліковано на офіційній сторінці американського посольства.

Повідомлення про підштовхування України до поступок у переговорах з РФ є дезінформацією - Держдеп США

Карен Донфрід. Фото: facebook.com/usdos.ukraine

Сьогодні, 14 грудня, помічниця держсекретаря США з Європи та Євразії Карен Донфрід заявила, що думка про те, що США підштовхуватиме Україну до поступок у переговорах та діалозі з Росією, є дезінформацією.

За словами Донфрід, правда полягає в тому, що Сполучені Штати Америки об'єдналися з Україною, з союзниками по Північноатлантичному альянсу та партнерами по всьому світу у зусиллях вирішення конфлікту дипломатичними методами та досягти деескалації небезпечної ситуації.

Карен Донфрід підкреслила, що це не поступка.

Крім того, Донфрід додала, що США чітко і прямо заявили Росії про те, що якщо та не стане на шлях діалогу і якщо здійснить повторні акти агресії щодо України, то в США вживуть заходів, які матимуть серйозні наслідки для РФ.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що російський веб-сайт зі списку "іноземних агентів" оштрафований за порушення закону. Доданий сайт потрапив до списку "іноземних агентів" міністерства юстиції у липні, співпрацював із голландським веб-сайтом Bellingcat над проектами, зокрема розслідуванням торішнього отруєння нервово-паралітичною речовиною кремлівського критика Олексія Навального. Позначення "іноземний агент" вимагає від ЗМІ публікувати застереження з 24 слів, у яких йдеться, що їх публікації поширюються медіа-організацією, яка "виконує функції іноземного агента".

Також сайт "Коментарі" писав про те, що  президент Росії та президент Китаю планують відеодзвінок. Вони обговорять напруженість у Європі та "агресивну" риторику США та НАТО. Пєсков сказав, що вони проведуть довгу розмову з широким порядком денним, включаючи енергетику, торгівлю та інвестиції.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини