Головна Новини Політика зовнішня політика Повернення Криму військовим шляхом: Шредер відреагував на заяву Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

Повернення Криму військовим шляхом: Шредер відреагував на заяву Зеленського

Шредер назвав абсурдною ідею повернення Криму військовим шляхом

3 серпня 2022, 19:46 comments3071
Поділіться публікацією:

За словами колишнього канцлера Німеччини Герхарда Шредера,  війна в Україні  -"помилка російського уряду",  при цьому він зазначив, що  аби врегулювати це, потрібно, щоб обидві сторони пішли на поступки. Про це відомий експосадовець  розповів в інтерв’ю Stern і RTL/ntv.

Повернення Криму військовим шляхом: Шредер відреагував на заяву Зеленського

Ексканцлер Німеччини Герхард Шредер (фото з відкритих джерел)

"Якщо ви подивитеся на дійсно актуальні проблеми, вони вирішувані. По-перше, Крим: ідея про те, що президент України Зеленський забирає Крим військовим шляхом, абсурдна", — наголосив Шредер, додавши, що окрім татар, яких тут  менше, ця територія є нібито російською.

За його словами, хто  серйозно віритиме, що глава Кремля може колись знову відмовитись від Кримського півострова.

Тому Шредер відповів, що, аби розв'язати кримське питання – потрібен  час, "можливо, не 99 років, як у Гонконзі, а в наступному поколінні".

 Щодо завершення війни. Як рахує ексканцлер Німеччини, головне питання  тут, чи наявні  бажання  завершувати цей конфлікт.

"Тоді повинні бути поступки з обох сторін. І було б великою помилкою принижувати можливі поступки України як "продиктований Росією мир", — відповів німецький політик, але не вказав у своїй відповіді, якими можуть бути  поступки з російської сторони.

 Також політик підсумував, що варіанти, які він окреслив були б одним із способів, щоб зупинити  конфлікт. При цьому, не можливо реалізувати  це  приватній особі, коли є та чи інша можливість поділитись  власними думками   на це з людьми, причетними до цього. "Ось чому я вважаю добрим, що президент Туреччини Ердоган намагався бути посередником. Але без схвалення Вашингтона це не спрацює", — резюмував Шредер.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Зеленського підтвердили, що Україна завдала успішного удару по Криму.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.stern.de/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Фофа

4 серпня 2022, 01:01

Шрёдер - старый маразматик и путиский членосос, пошел он нах!!!!!!!!!

Некацап

3 серпня 2022, 19:00

шрьодер іде за кораблем, підстилка )(уйловська.


Новини