Головна Новини Політика зовнішня політика Посольства України в кількох країнах отримали закривавлені пакунки. Що в них знаходилось
commentss НОВИНИ Всі новини

Посольства України в кількох країнах отримали закривавлені пакунки. Що в них знаходилось

В українські посольства кількох європейських країн були відправлені закривавлені пакунки в яких знаходились очі тварин.

2 грудня 2022, 13:56 comments1297
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

30 листопада в українському посольстві в Іспанії стався вибух в наслідок якого одна людина постраждала. Поліція повідомила, що в конверті була вибухівка. Тепер же речник МЗС Ніколенко повідомив, що кілька українських посольств отримали закривавлені пакунки, в яких знаходились очі тварин. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на сайт Міністерства закордонних справ України.

Посольства України в кількох країнах отримали закривавлені пакунки. Що в них знаходилось

Українські посольства отримали криваві подарунки. Фото: з відкритих джерел

Речник заявив, що пакунки отримали посольства України в таких країнах: Польща, Хорватія, Італія, Нідерланди, Угорщина та Швейцарія. Пакунки були просякнуті рідиною характерного червоного кольору та мали відповідний запах, зазначає Олег Ніколенко.

Під час відкриття пакунків, з'ясувалось, що там знаходяться закривавлені очі тварин. Речник МЗС Ніколенко повідомив, що наразі вивчається сенс цього дивного послання.

Також Олег Ніколенко заявив, що посольство України в США отримало лист з копією статті, яка критикує Україну.

Попри такі дії невідомих осіб українські дипломати й надалі працюватимуть у своїх посольствах. Міністр закордонних справ доручив всі українські посольства перевести в режим посилених заходів безпеки.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про вибух у посольстві України в Мадриді. Поліція Іспанії в наслідок таких дій була змушена активувати антитерористичний протокол. Спецслужби повідомляють, що саморобна бомба знаходилась в листі, які мав відкрити український консул.

Також "Коментарі" писали про те, що Парламентська асамблея НАТО визнала Російську Федерацію країною, що спонсорує тероризм. Таким чином з часом все більше країн зможуть припинити економічну та культурну співпрацю з РФ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини