Головна Новини Політика зовнішня політика Посол Мельник різко реагує на критику німецького депутата: ідіть до біса
commentss НОВИНИ Всі новини

Посол Мельник різко реагує на критику німецького депутата: ідіть до біса

Посол України Андрій Мельник критикує німецького депутата, який виступив проти надання "касетних боєприпасів".

9 липня 2023, 09:00
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Колишній посол України у Німеччині Андрій Мельник різко коментує слова німецького депутата Ральфа Стегнера, який виступив проти надання "касетних боєприпасів". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter Мельника.

Посол Мельник різко реагує на критику німецького депутата: ідіть до біса

Посол України в Бразилії Андрій Мельник. Фото з відкритих джерел

Депутат Бундестагу від Соціал-демократичної партії Німеччини Ральф Стегнер розкритикував ідею Сполучених Штатів надати Україні "касетні боєприпаси" для війни проти російських окупантів. За словами Стегнера такі дії порушують "міжнародний порядок та його цінності". Окрім того, німецький депутат наголосив, що "касетні боєприпаси" заборонені на міжнародному рівні.

Український посол Андрій Мельник різко відреагував на заяви депутат Бундестагу.

"Ідіть до біса з вашими порадами Ральф Стегнер і компанія. Ви не уявляєте, про що говорите. Ви коли-небудь були на війні в Україні за 500 днів? Ви відчули страждання народу? Якщо ні, то сидіть на дивані", — пише Андрій Мельник.

Нагадаємо, що нещодавно США схвалили новий пакет військової допомоги для України, де з'явилась нова зброя – "касетні боєприпаси". Це контейнери, які містять кілька десятків чи сотень бомб, що скидуються на ворога. Небезпека використання їх полягає у тому, що частина з них не розривається, чим становить небезпеку у майбутньому. Близько 3% американських боєприпасів не детонують під час атаки. Росія також використовує "касетні боєприпаси", однак відсоток нерозірваних боєприпасів РФ вищий – близько 30. США та Україна не підписували заборону на використання "касетних боєприпасів".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про Німеччину у якій заявили, що помились щодо Росії.

Також "Коментарі" писали про видання Economist, яке склало ганебний список європейських країн, які є корисними ідіотами для Володимира Путіна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини