Головна Новини Політика зовнішня політика "Попийте водички, пан Лукашенко": Аваков відреагував на закриття кордонів Білорусі з Україною
commentss НОВИНИ Всі новини

"Попийте водички, пан Лукашенко": Аваков відреагував на закриття кордонів Білорусі з Україною

Глава МВС закликав президента Білорусі перестати шукати винних ззовні у власних бідах

17 вересня 2020, 22:56
Поділіться публікацією:

Після того як президент Білорусі Олександр Лукашенко оголосив про закриття зовнішніх кордонів республіки з Литвою, Польщею та Україною, аби почати процес їх військового посилення, глава міністерства внутрішніх справ України Арсен Аваков прийшов до висновку, що той звихнувся.

"Попийте водички, пан Лукашенко": Аваков відреагував на закриття кордонів Білорусі з Україною

"Лукашенко схоже зовсім звихнувся на своїй владі і параної навколо цього. Несе повну нісенітницю. Тексти, ймовірно, отримав у Путіна", — написав міністр на своїй сторінці в Facebook.

На думку Авакова, в своїй агонії Лукашенко марно намагається знайти винних у внутрішньому політично-громадському конфлікті з боку інших держав, а значить, і перекласти з себе провину. Він позначив, що Україна не братиме подібні звинувачення за чисту монету.

"Україна не втручається у внутрішні справи інших країн. Народ кожної країни має право сам визначати свою долю, без зовнішніх втручань. Так що — попийте водички, пан Лукашенко — заспокойтеся. Українці — друзі білорусам — НЕ маніпулюйте, звинувачуючи сусідів. Пошукайте колоду в своєму оці", — уклав Аваков, звертаючись до білоруському лідерові.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що кілька днів тому пройшла особиста зустріч президентів Росії і Білорусі, де вони обговорили подальшу співпрацю союзних республік, з огляду на критичну обстановку всередині обох країн.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини