Головна Новини Політика зовнішня політика Попередження ЄС про скасування безвізу: Україна відреагувала
commentss НОВИНИ Всі новини

Попередження ЄС про скасування безвізу: Україна відреагувала

Шмигаль розповів, чи є загрози припинення безвізу

18 вересня 2020, 12:45
Поділіться публікацією:








Український уряд заперечує загрозу скасування безвізового режиму з Євросоюзом. Так на застереження ЄС щодо припинення безвізу через просування сумнівних керівників в Спеціалізовану антикорупційну прокуратуру відреагував прем’єр-міністр Денис Шмигаль. Про це він сказав під час години запитань до уряду 18 вересня.

Попередження ЄС про скасування безвізу: Україна відреагувала

"Безвіз не скасовується, — запевнив очільник Кабміну. — Наші міжнародні колеги з Європейського союзу і Сполучених Штатів абсолютно відверто заявляють про необхідність проведення прозорого конкурсу. Ми зараз дотримались усіх процедур, які прописані правилами, законодавством України, далі питання лишається до відкритості прозорості конкурсу".

Шмигаль зауважив, що слід спостерігати за тим, як відбуватиметься конкурс, усім суспільством і парламентом. Глава уряду висловив впевненість, що процедура проходитиме абсолютно в межах чинного законодавства.

Нагадаємо, Верховна Рада України ратифікувала меморандум з Європейським Союзом про отримання Україною макрофінансової допомоги в сумі до 1,2 млрд євро. Експерти розповіли, чи потрібні Україні гроші Заходу під нові й нові умови.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини