Головна Новини Політика зовнішня політика Польща застосувала проти мігрантів водомети: Білорусь це називає прямою агресією
commentss НОВИНИ Всі новини

Польща застосувала проти мігрантів водомети: Білорусь це називає прямою агресією

Нелегали знову спробували прорватись до Польщі

16 листопада 2021, 22:05
Поділіться публікацією:

У вівторок,16 листопада нелегали знову спробували прорватись до Польщі. Влада білоруської республіки, відповідаючи на дії польських прикордонників, які на цей раз застосували водомети проти них, назвала цей прийом  прямою агресією. Про це інформує пресслужба Державного прикордонного комітету республіки Білорусь.

 Польща застосувала проти мігрантів водомети: Білорусь  це називає прямою агресією

Білорусь розцінює водомети як пряму агресію (фото з відкритих джерел)

За оприлюдненою інформацією білоруського прикордонного відомства, польська влада не має права вчиняти дії насильства щодо нелегалів, які знаходяться на території іншої держави.

Білоруська влада виявила ініціативу розслідувати цей інцидент,- зазначають представники білоруського прикордонного відомства.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Дітей нелегалів госпіталізували до лікарні в Польщі.Більшість дітей, що прибули з батьками та хотіли перетнути кордон Польщі з Білоруссю, скаржаться на стан здоров'я. Про це повідомляє Польське радіо.

Протягом тижня працівники Прикордонної служби Польщі привезли до дитячої лікарні у Білостоку вісьмох дітей нелегалів, що мали проблеми зі здоров'ям. За даними медиків, це діти різного віку з Конго, Камеруну та інших країн. Вік госпіталізованих різний, є дворічні діти з матерями, є неповнолітні, що подорожували самостійно. У більшості лікарі діагностували застуду, виснаження та зневоднення. Однак, у деяких медики виявили інфекційну діарею, бронхіт, пневмонію. Усім госпіталізованим надається медична допомога.
За дітьми та їхніми батьками наглядають співробітники Прикордонної служби Польщі. Станом на 22 вересня прикордонники затримали 140 громадян інших країн, що нелегально перетнули кордон. Всього було понад 4 тисячі  спроб незаконного перетину кордону з Білоруссю.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини