Головна Новини Політика зовнішня політика Politico назвало Зеленського "мрійником року"
commentss НОВИНИ Всі новини

Politico назвало Зеленського "мрійником року"

Politico назвало Зеленського переможцем у номінації "Мрійники" за підсумками 2023 року

28 листопада 2023, 23:17
Поділіться публікацією:

Американське видання Politico присвоїло президенту України Володимиру Зеленському перемогу у номінації "Мрійники" за підсумками 2023 року. Відповідну заяву було озвучено під час презентації рейтингу, пише портал "Коментарі".

Politico назвало Зеленського "мрійником року"

Зеленський – "мрійник року" за версією Politico. Фото - Politico

Зазначається, що Володимира Зеленського також додатково відзначили як "марафонець" (the marathon runner).

Окрім президента України, на перемогу у номінації "Мрійники" претендували голова Європарламенту Роберта Метсола, російський політик Олексій Навальний і президент Чехії Петр Павел.

У номінації "Руйнівники" видання Politico перемогла голова російського Центробанку Ельвіра Набіулліна. Претендентами на звання також були премʼєр-міністр Угорщини Віктор Орбан та міністр закордонних справ Німеччини Анналена Бербок.

У номінації "Діячі" за версією Politico четверте місце посів керівник Офісу президента України Андрій Єрмак. Перемогла у номінації "Діячі" президент Італії Джорджа Мелоні, також до списку потрапили президент Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн та президенти Франції та Туреччини.

У 2022 році видання Politico визнало Володимира Зеленського найвпливовішою людиною Європи, а Володимира Путіна — невдахою року.

Портал "Коментарі" раніше повідомляв, що жорстокий напад ХАМАС на Ізраїль стався в день народження Володимира Путіна і став приємним сюрпризом для російського президента, стратегічним пріоритетом якого є відволікання підтримки та уваги Заходу від України, про це написало рейтингове видання Politico. Журналісти звернули увагу, хоч і не Путін розпалює кризи по всьому світу — в Ізраїлі, Косові, Кавказі та Африці, вони принесуть йому користь.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Донбас

29 листопада 2023, 08:08

А для народа он пиздаболище года. Только языком молоть всякую чушь и умеет


Новини