Головна Новини Політика зовнішня політика Подруга Путіна перевезла своїх вихованців до Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Подруга Путіна перевезла своїх вихованців до Росії

Екс-глава МЗС Австрії Карін Кнайсль, яка на своєму весіллі танцювала з Путіним, переїхала до Санкт-Петербурга та перевезла своїх поні

12 вересня 2023, 23:54
Поділіться публікацією:

Екс-глава МЗС Австрії та близька подруга Путіна Карін Кнайсль переїхала до Санкт-Петербурга та перевезла своїх поні. Її вихованців доставив до РФ літак Міноборони РФ. Про це повідомляють "Коментарі".

Подруга Путіна перевезла своїх вихованців до Росії

Карін Кнайсль та її поні

Як розповіла колишній австрійський дипломат на полях Східного економічного форуму у Владивостоці, її переїзд до північної столиці РФ пов'язаний із роботою. Там вона керує центром GORKI (The Geopolitical Observatory for Russia's Key Issues).

"Оскільки там дуже багато роботи і він вимагає багато уваги, я не можу займатися цим мимохідь, я вирішила для цієї роботи переїхати до Санкт-Петербурга", — пояснила Кнайсль.

Раніше управління ветеринарії Ленінградської області РФ повідомило, що Кнайсль привезла до Росії двох поні. Судячи з фотографій із Пулково, опублікованих на сторінці кінного клубу, поні доставив Іл-76МД з бортовим номером RF-76762. Цей літак належить 224-му льотному загону Міноборони Росії, який у травні потрапив під санкції США та України за перевезення техніки та найманців ПВК "Вагнер".

Нагадаємо, що 18 серпня 2018 року відбулося весілля Кнайсль з бізнесменом Вольфгангом Майлінгером, на яке наречена запросила як гостя Володимира Путіна. 18 серпня, на шляху до зустрічі з Ангелою Меркель (вперше з 2014 року — у Німеччині), Путін взяв участь в урочистості, що відбулася в місті Гамліц у передмісті міста Грац. Британська газета The Guardian розкритикувала рішення австрійського міністра, оскільки воно підривало єдину політику Євросоюзу щодо Росії на українському напрямі.

У 2021-2022 роках Карін Кнайсль була членом ради директорів — незалежним директором ПАТ "Роснефть".

У серпні 2023 року стало відомо, що вона оселилася в селі Петрушово Касимівського району Рязанської області, а також її було запрошено для співпраці в центрі GORKI ("Геополітична обсерваторія з ключових проблем розвитку Росії") при Санкт-Петербурзькому державному університеті, де Кнайсль обіймає посаду керівника.

Наразі вона відстоює можливість допуску російських спортсменів на міжнародні змагання.

Тим часом, Зеленський дав старт перегляду рішень ВЛК.

Путін розповів, скільки ще набрав "добровольців" на війну до України.

А у Росії впав бомбардувальник.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини