Головна Новини Політика зовнішня політика Податок на розкіш: США оголосили про нові санкції проти Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Податок на розкіш: США оголосили про нові санкції проти Росії

У США розширюють санкції щодо Росії, тепер під забороною експорту предмети розкоші

11 березня 2022, 20:35
Поділіться публікацією:

Російська Федерація продовжує війну проти України, через це проти країни-агресора почали вводити санкції. У США вже підготували новий пакет обмежень, які мають вдарити по Росії. Про це повідомляє Білий дім.

Податок на розкіш: США оголосили про нові санкції проти Росії

США оголосили про нові санкції проти Росії / Фото: Reuters

Президент США Джо Байден підпише указ, згідно з яким у списках санкцій з'являться нові імена російських мільярдерів, а також члени їхніх сімей. Мало того, США введуть блокуючі санкції проти депутатів Держдуми й керівників російських банків, що потрапили під санкції.

Ще в нових обмеженнях буде заборона імпорту алкогольної продукції, діамантів і морепродуктів з Російської Федерації. А під забороною на експорт опинилися дорогоцінні годинники, розкішні автомобілі, брендовий одяг, ювелірні вироби та інші товари, які часто купує російська еліта.

За даними Джо Байдена, сума експорту товарів, на які діють сьогоднішні обмеження на предмет розкоші, становить майже 550 мільйонів доларів на рік.

Президент США також зазначив, що якщо Росія застосує хімічну зброю, то заплатить за це дуже високу ціну.

Нагадаємо, що Міністерство культури та інформаційної політики представило новий санкційний список із прізвищами росіян: що відомо.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що президент Польщі Анджей Дуда виступив за введення нових санкцій проти Російської Федерації за вторгнення в Україну. За словами польського президента, введені раніше обмеження працюють, але їх замало.

Читайте також, що Великобританія запровадила санкції проти російських олігархів: у списку Абрамович, Дерипаска, Міллер та інші.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини