Головна Новини Політика зовнішня політика Під ракетні обстріли України Путін проїхався Кримським мостом
commentss НОВИНИ Всі новини

Під ракетні обстріли України Путін проїхався Кримським мостом

Президент країни-терориста прокатався автівкою по мосту з Краснодарського краю РФ в окупований Крим

5 грудня 2022, 20:59
Поділіться публікацією:

Російські медіа масово публікували відео поїздки свого президента Володимира Путіна.Очільник країни агресора вправно кермує позашляховиком як Керчинським мостом. На тлі масованої ракетної атаки по всій Україні керівник країни-агресори катався Кримським мостом, повідомляють "Коментарі", посилаючись на "ДС". 

Під ракетні обстріли України Путін проїхався Кримським мостом

Володимир Путін в авто на Керчинському мосту

Автор зйомки показує "вождя" терористів із заднього сидіння Mercedes німецького виробництва, який оглядає ремонтні дорожні роботи. Судячи з машини, схоже, Путін російському автопрому як і раніше не довіряє. За інформацією РосЗМІ, на Кримському мосту відкрито рух правим боком. Залучили до ремонту півтисячі робітників, які, кажуть, працювали цілодобово. Жаліються хіба на шторм, який мешкав працювати. 

"У зв'язку з цим були використані унікальні технології та водолази", — доповідають господареві Кремля.

Сказати напевне з відео, що це Керченський міст – важко, а від того, що машину трясе на вибоїнах – видно. Росія ще в жовтні заявляла про те, що швидко відремонтує міст. Про сумнівність короткострокового відновлення пошкоджень висловлювався колишній командувач сил НАТО Марк Гертлінг. 

"Через місце розташування, пошкодження як залізничної, так і автомобільної ділянок, а також некомпетентність російського війська, не думаю, що Керченський міст відбудують незабаром", — писало "Радіо Свобода".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про  масовану атаку  росіян у той час, як Путін катався мостом. У низці областей України лунали вибухи. Після вибухів частина регіонів – без світла. 5 грудня, під час чергової атаки російських окупантів, українські засоби протиповітряної оборони збили більшість ракет РФ. А одразу після відбою повітряної тривоги енергетики почали відновлювати світло.

Як писали "Коментарі", Кримський  міст став сучасним символом  Росії та його пошкодження 8 жовтня стало серйозним ударом, перш за все, по Путінському режиму.  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини