Главная Новости Политика внешняя политика Под ракетные обстрелы Украины Путин проехался по Крымскому мосту
commentss НОВОСТИ Все новости

Под ракетные обстрелы Украины Путин проехался по Крымскому мосту

Президент страны-террориста прокатался автомобилем по мосту из Краснодарского края РФ в оккупированный Крым

5 декабря 2022, 20:59
Поделитесь публикацией:

Російські медіа масово публікували відео поїздки свого президента Володимира Путіна. Глава держави агресора вміло керує позашляховиком як Керчинським мостом. На тлі масованої ракетної атаки по всій Україні керівник країни-агресори катався Кримським мостом, повідомляють "Коментарі", посилаючись на "ДС".

Под ракетные обстрелы Украины Путин проехался по Крымскому мосту

Владимир Путин в машине на Кечернском мосту

Автор зйомки показує "вождя" терористів із заднього сидіння Mercedes німецького виробництва, що оглядає ремонтні дорожні роботи. Судячи з машини, схоже, Путін російському автопрому, як і раніше, не довіряє. За інформацією РосЗМІ, на Кримському мості відкрито рух праворуч. Залучили до ремонту півтисячі робітників, які кажуть, працювали цілодобово. Нарікають хіба що шторм, який живий працювати.  

"У зв'язку з цим були використані унікальні технології та водолази", — доповідають господареві Кремля.

Сказати напевно з відео, що це Керченський міст – важко, а від того, що машину трясе на вібоїнах – видно. Росія ще у жовтні заявляла про те, що швидко ремонтує міст. Про сумнівність короткострокового відновлення пошкоджень висловлювався колишній командувач сил НАТО Марк Гертлінг.  

"Через місце розташування, пошкодження як залізничної, так і автомобільної дільниць, а також некомпетентності російської армії, не думаю, що Керченський міст відбудують незабаром", — писало " Радіо Свобода ".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про масовану атаку росіян у той час як Путін катався мостом. У низці областей України лунали вибухи. Після вибухів частина регіонів – без світла. 5 грудня, під час чергової атаки російських окупантів, українські засоби протиповітряної оборони збили більшість ракет РФ. Відразу після відбою повітряної тривоги енергетики почали відновлювати світло.

Як писали "Коментарі", Кримський міст став сучасним символом Росії та його пошкодження 8 жовтня стало серйозним ударом, перш за все, по Путінському режиму.





Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

Поделитесь своим мнением!


Новости