Головна Новини Політика зовнішня політика Перший крок до гарантій безпеки: Зеленський назвав країни, які вже готові обговорювати документ
commentss НОВИНИ Всі новини

Перший крок до гарантій безпеки: Зеленський назвав країни, які вже готові обговорювати документ

Зеленський перелічив, які країни готові обговорювати гарантії безпеки для України

6 квітня 2022, 21:24
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що 7 країн уже готові обговорити зміст міжнародної угоди щодо гарантій безпеки для України. Про це пишуть "Коментарі" з посиланням на інтерв'ю Зеленського для турецького каналу Habertürk.

Перший крок до гарантій безпеки: Зеленський назвав країни, які вже готові обговорювати документ

Президент України Володимир Зеленський - фото з відкритих джерел

"На сьогодні зустрічі України з колом тих країн, яких ми бачимо серед гарантерів безпеки для нашої держави, або є країни, які самі хочуть підтримувати — поки що такої об’єднаної зустрічі не було, — заявив президент.

Зеленський повідомив, що зустріч відбудеться, адже її вже підтвердили представники майбутніх держав-гарантів. Зокрема серед можливих держав гарантів уже є США, Британія, Туреччина, Польща, Німеччина, Франція та Ізраїль. 

"Це ще не всі гарантери, але я назвав ті країни, які вже готові приїжджати й обговорювати список гарантій безпеки. Перший крок — це зустріч з представниками цих країн. Потім об’єднане розуміння гарантій безпеки, а потім вже спілкування з російською стороною", — заявив Зеленський.

Як повідомляли раніше "Коментарі", окупанти викрадають мирних українців і видають їх за полонених солдатів ЗСУ. Є свідчення, що, відступаючи з території Київщини, російські окупанти викрадали українців і тепер показують їх у російських ЗМІ як "полонених" військовослужбовців ЗСУ.

Також "Коментарі" писали, що Росії уникають як прокаженого: у Міжнародному суді ООН РФ тепер без адвокатів. Більше не збираються продовжувати співпрацю з Росією навіть її адвокати в Міжнародному суді ООН.

Читайте на порталі "Коментарі": Боррель закликав Європарламент надати більше зброї Україні й відмовитися від російських енергоносіїв.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини