Головна Новини Політика зовнішня політика Перекосило обличчя: друг Путіна зніяковів, коли побачив Зеленського на саміті ЄС (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Перекосило обличчя: друг Путіна зніяковів, коли побачив Зеленського на саміті ЄС (ВІДЕО)

Володимира Зеленського поставили позаду Віктора Орбана

9 лютого 2023, 16:20 comments5052
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський, який прибув та виступив на саміті ЄС, зробив спільне фото з іншими лідерами Європи. Але його появі там були раді не усі. Зокрема, прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан, який дружить з російським президентом Путіним.

Перекосило обличчя: друг Путіна зніяковів, коли побачив Зеленського на саміті ЄС (ВІДЕО)

Саміт Європейського союзу (фото з відкритих джерел)

 На відео, що поширило Радіо Свобода, видно, як лідери країн-учасниць Європейського союзу радісно зустріли українського президента Зеленського. Нашому політику гучно аплодували.

 Але прем'єр-міністр Угорщини Орбан стояв, мовчки, опустивши руки. Було видно, що угорський політик не особливо був радий бачити українського лідера на саміті ЄС.

Окрім цього, Володимира Зеленського поставили позаду угорського прем'єра Орбана.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Угорщина проти вступу України до ЄС. Угорщина вважає, що майбутнє України в Європейському Союзі, але перш ніж предметно обговорювати це питання, Україні необхідно вирішити низку проблемних моментів, зокрема, внести зміни до українського законодавства про мову та освіту.   Про це заявив Гергель Гуляш, керівник апарату прем'єр-міністра Віктора Орбана, пише видання "Magyar Hirlap". Гергель Гуляш зазначив, Будапешт не ратифікує вступ України до Євросоюзу доти, доки Київ не покращить становище угорської меншини на Закарпатті. При цьому Гуляш вважає, що вступ України до НАТО "на даний момент призведе до світової війни".

Також "Коментарі" інформували про незвичайний прийом у Брюсселі. Зеленський насилу стримував сльози. Президент України здійснив візит в Європу де виступив в парламенті ЄС. Під час своєї промови Володимир Зеленський ледь зміг стримати сльози на обличчі.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Іванович

9 лютого 2023, 16:53

"Володимира Зеленського поставили позаду угорського прем'єра Орбана" "позаду" - це з якого боку ви дивитесь?


Новини