Головна Новини Політика зовнішня політика Переговори Зеленського і Путіна: у Ердогана назвали умову для зустрічі політиків
commentss НОВИНИ Всі новини

Переговори Зеленського і Путіна: у Ердогана назвали умову для зустрічі політиків

Переговори Зеленського і Путіна можуть відбутися у Туреччині

7 лютого 2022, 23:45
Поділіться публікацією:

За зробленою заявою офіційного представника лідера Туреччини Ібрагіма Калина, майбутня зустріч президента України Володимира Зеленського і очільника Росії Володимира Путіна може  відбутись на території Туреччини. Але для цього російська сторона  має прийняти цю пропозицію

Переговори Зеленського і Путіна: у Ердогана назвали умову для зустрічі політиків

У Туреччині назвали умову для зустрічі (фото з відкритих джерел)

Про це інформує  Sabah.

За словами турецького посадовця, критичною є пропозиція  турецького президента докласти зусиль до зустрічі українського та російського очільників.  Українська сторона є налаштованою позитивно, і ця зустріч відбудеться, коли російська сторона надасть позитивну відповідь.

Важливо, що  вже повідомлялось, що турецька влада  домовилась про те, що Путін та  Зеленський зустрінуться  на території цієї країни. І зараз погоджується дата зустрічі.

 Український президент надав коментар стосовно можливої зустрічі з російським колегою на території Туреччини. Він заявив, що для нього не є важливим, де поставити крапку у війні.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, які документи підписали Україна і ТуреччинаПрезиденти України та Туреччини скріпили своїми підписами не лише договір про зону вільної торгівлі. Посадовці  двох країн  3 лютого підписали ще  кілька двосторонніх документів. Вони регулюватимуть співпрацю в сферах  високих технологій, податкової  та молодіжної політики. Важливий  документ  про співпрацю  в сфері високих технологій, пожвавлення  роботи авіаційної  та космічної  галузей. Угода  стимулюватиме подальше українсько-турецьке співробітництво в цих важливих галузях. Йдеться про розробку, виробництво та експлуатацію безпілотних літальних апаратів сімейства Bayraktar.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини