Головна Новини Політика зовнішня політика Переговори України та Росії: Арахамія повідомив головне завдання зустрічі
commentss НОВИНИ Всі новини

Переговори України та Росії: Арахамія повідомив головне завдання зустрічі

Головною темою переговорів України та Росії будуть гуманітарні коридори

3 березня 2022, 16:01 comments1257
Поділіться публікацією:

Зараз українська делегація прямує на черговий раунд переговорів з делегацією від Росії. Таку заяву зробив радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк у четвер, 3 лютого. Про це повідомляє УНН.

Переговори України та Росії: Арахамія повідомив головне завдання зустрічі

Михайло Подоляк з Давидом Арахамією прямує на переговори - Twitter Михайла Подоляка

"На шляху на переговори із Російською Федерацією. Вже у гелікоптерах…", — написав Подоляк на своїй сторінці у Twitter, опублікувавши спільне фото з Давидом Арахамією, головою фракції "Слуга народу", який також є членом делегації від України.

Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія на своїй сторінці у Facebook повідомив, що переговори мають стартувати близько 16:00 за київським часом. Серед планів української делегації — досягти відкриття гуманітарних коридорів. 

"Програма мінімум — гуманітарні коридори, далі за обставинами", — зазначив Арахамія.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Зеленський не сприймає ультиматуми, лише повноцінні переговори. Президент Володимир Зеленський виступає за повноцінні переговори із Кремлем, але не ультиматуми. Про це повідомляє радник глави Офісу президента Михайло Подоляк. Він зазначив, що будь-яка війна неминуче завершується переговорами. За його словами, Україна почула переговорну позицію, окреслену у Москві.

Також "Коментарі" писали, що на Сумщині відбулися переговори з росіянами. Щоб уникнути кровопролиття, відбулися переговори з росіянами. У переговорах взяв участь голова Сумської обласної військової адміністрації Дмитро Живицький. За його словами, за підсумками переговорів вдалося досягти домовленості, що зміни влади у місті не буде, що прапор України залишатиметься на місці. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини